Wesele w Krolewskim
W dniach od 11.08.-13.08.2007 goscilem wraz z goscmi z Niemiec w zwiazku z uroczystoscia zaslubin mojej corki, w Hotelu Krolewskim. 80 gosci weselnych, w tym 60 z Niemiec zach., mimo ze minelo juz 2 tygodnie, wszyscy sa tym przyjeciem zauroczeni! Bylo to po prostu wesele krolewskie! Jedzenie, dekoracja, obsluga i zaangazowanie pracownikow tegoz hotelu bylo wzorowe! Wspaniale! A wszystko to za zasluga Pani Sylwii Gaabouri, ktora kieruje zespolem odpowiedzialnym za gastronomie. To prawdziwa "rozkosz" wspolpracowac z tak kompetentna osoba, ktora nie tylko swoja uroda ale wiedza i kompetencja zorganizowala to weselne przyjecie! Jesli kiedykolwiek ktos chcialby przezyc tak wspaniale przyjecie weselne jak to ja z moja rodzina i bliskimi przezylem, to niech sie skontaktuje z pania Sylwia Gaabouri!
Przykro mi bardzo za tego pana, ktory dostal na urodziny swojej zony ciastko bez swieczki, ale jestesmy wszyscy ludzmi i moze natrafil na akurat jeden jedyny zly dzien!
Polecam goraco Hotel Krolewski na tego typu uroczstosci.
Richard Gosk, Köln(Niemcy zach.)
Przykro mi bardzo za tego pana, ktory dostal na urodziny swojej zony ciastko bez swieczki, ale jestesmy wszyscy ludzmi i moze natrafil na akurat jeden jedyny zly dzien!
Polecam goraco Hotel Krolewski na tego typu uroczstosci.
Richard Gosk, Köln(Niemcy zach.)