Wiola - ocena

Temat dostępny też na forum: Dr Kondej chirurgia plastyczna
Szczerze Polecam cudowną Doktor Karolinę Kondej - tworzy magie i spełnia marzenia. ,,Lifting piersi,, - dzięki talentowi Pani Doktor mam piękny , naturalny , sportowy biuścik . Nieczęsto spotyka się osoby, które z taką pasją, zaangażowaniem i sercem wykonują swoją pracę. Ta wyjątkowa Doktor nie tylko zna się na chirurgii plastycznej ale przede wszystkim potrafi dostrzec piękno w każdej kobiecie i subtelnie je podkreślić. Jej życzliwość, wyrozumiałość i ciepło sprawiają, że każda wizyta to nie tylko profesjonalna usługa, ale również chwila relaksu i luksusu . Z całego serca dziękuję całemu zespołowi blask kondej-Hedrych Chirurgia plastyczna za opiekę podczas całego okresu rekonwalescencji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Wiolu, z całego serca dziękuję za tak piękne słowa ✨ To ogromna radość wiedzieć, że efekt zabiegu przyniósł Pani satysfakcję i poczucie komfortu w swoim ciele. W pracy nad wyglądem zawsze najważniejsze jest dla mnie zachowanie naturalności i proporcji – tak, by rezultat był po prostu „Pani”. Dziękuję również za ciepłe słowa o zespole, to wspólna praca i wspólna duma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tomasz - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalne podejście, długo szukałem gabinetu który wykona niecodzienny zabieg - R-CITO -...

Monika Dzierzenska - ocena (3 odpowiedzi)

Skuteczne i profesjonalne podejście. Wszystkie kontuzje zawsze wyleczone do końca + wsparcie w...

Monica - ocena (3 odpowiedzi)

It was very good