Witam, szukam kolezanki do pogadania:)

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
--------------------------------------------------------------------------------

Jestem młodą mamą 2 letniej córeczki.To pierwsze dziecko.Od 2 lat także mieszkamy całą trójką-mąż,córeczka i ja na Zkoniczynie,Na spacerach widuję mnóstwo mam z maluszkami,przechodzimy obok siebie w zasadzie nie zamieniając słowa,czasami się uśmiechniemy .Z zazdrością patrzę na te z Was,które nie spacerują same z dzieckiem,ale mają do towarzystwa koleżankę czy sąsiadkę.Też bym tak chciała!Jednak cięzko jest przełamac się i zagadć ot tak zwyczajnie po prostu na ulicy i rozpocząc znajomość..Szukam koleżanki, znajomej do pogadania i spacerowania..Mam nadzieje że ktoś sie przełamnie i odp!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Witam, szukam kolezanki do pogadania:)

Hej,
Ja bardzo chętnie, też mam córeczkę, ma 15 miesięcy, jestem w podobnej sytuacji, tyle, że mieszkam na osiedlu cztery pory roku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miło mi że odp ktoś na moja wiadomość.

mlodamama600@interia.pl

jakis wysyp na tym Zakoniczynie! Młodych mam więcej niż tych domków jednorodzinnych. Chyba długo prądu na zakoniczynie nie było... szkolnictwa chyba zresztą też.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

witam mieszkam rowniez na zaonieczynie mam coreczke 3 tez siedze w domu ciagle,moze sie spotkamy na spacerek pozdrawiam iwcia_julcia@wp.pl czekam na meila:)

Witam...
Z miła chęcia porozmawiam z Tobą ale jedynie przez internet,gdyż nie mieszkiam w Gdańsku..
Również mam 2-letnią córeczkę i napewno byśmy miały jakiś temat,a poza tym nie ma z kim pogadać o wszystkim..
malenka443@wp.pl
Pozdrawiam

czesc nazywam sie danuta mieszkam w niemczech tutaj na mnie muwio sabina bo mam na drugie a im tak wygodnie siedze w domu i nie mam z kim pogadac szukam przyjaciol do pogadania przez internet pozdrawiam

ja mieszkam od 15 lat we Wloszech jestem tu zamezna lecz czuje sie bardzo samotna nie mam tu przyjaciol jesli juz to sa przyjaciele mojego meza byloby mi milo z kims pogadac od czasu do czasu lub skreslic pare slow.Jesli mialabys ochote to prosze odpisz !!!!!!!!!pozdrawiam Teresa

"muwio"

?????
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześc Danusiu!
Bardzo chetnie z Tobą pogadam jeśli jeszcze tu będziesz. Jestem troszkę samotna i brakuje mi koleżanek . Nie wiem w jakim wieku jesteś i czy mó jbędzie Ci odpowiadał.

Hej. Też chętnie bym się z kimś spotkała. Mieszkam na Porębskiego 15 od 2 lat i niestety wszystkie stare kontakty z kumpelami pozanikały. Siedzę sama prawie cały dzień w domu i już mnie to męczy. Mam 8 letniego synka. Z zawodu jestem kosmetyczką więc w razie potrzeby zawsze na jakimś spacerku nie będzie problemem np żeby wyrównać paznokcie czy tym podobne:).

Witaj, ja mieszeszkam na porebskiego 13. Z mila checia pojde na kawe czy spacer. Mm

Szczesciary!

Ja wprowadzilam sie z miasta na wies...i tutaj moge zagadac jedynie do krówek a moja 14 miesieczna coreczka do kurek sasiadow ;)

Pozdrawiam mamusie i zycze powodzenia!

hej ja mieszkam na porębskiego 21. Tez chetnie bym się spotkala pogadala. Jestem młodą mamą połrocznego chłopca

Witaj. z miła checia sie spotkamy. my porebskiego
15b

podaj namiary na siebie moze maila?

Witaj.

Zmiłła checia wybierzemy sie z WAMI NA SPACER! mONIKA

Trzeba się jakoś spotkać dziewczyny skoro tyle z nas jest z Porębskiego. Może wspólnie ustalimy jakież termin, który nam odpowiada. Co Wy na to? Mój mail to: marcelinasurowiec@gmail.com .
Pozdrawiam 😊

Hej.
Ja też się nie mogę przełamać żeby do kogoś zagadać na ulicy. Może wkońcu się wszystkie jakoś zgadamy i się spotkamy. Mój mail to: marcelinasurowiec@gmail.com

P.S. Zapraszam na manicure (klasyczny z pomalowaniem), pedicure (frezarka lub tarka, klasyczny z pomalowaniem) oraz depilacje woskiem (pachy, ręce, bikini, nogi).

POZDRAWIAM :)

Inne tematy z forum

Zarząd Spółdzielni Szadółki i płatny parking (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, Szanowni Mieszkańcy Spółdzielni Mieszkaniowej Szadółki zarząd szadółek forsuje...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Dąbka 33 (3 odpowiedzi)

W okolicy powstającej inwestycji znajdują się dwie szkoły podstawowe, przychodnia, punkty...