Wrózka z Trójmiasta!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Pilnie potrzebuje skontaktować się z wróżką najlepiej z okolić Trójmiasta,jeśli ktoś z państwa zna dobra wróżkę proszę o jej kontakt na mój adres e-mail:\

madzia003@wp.pl

proszę o szybki kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wrózka z Trójmiasta!!

Polecam Aleksandre z Oruni. Kilka lat temu brała 100 zł za ok 3 godzinne spotkanie. Sprawy sądowe oraz zakup mieszkania pokierowała rewelacyjnie.

Jeśli jesteś młoda i zakochana polecam panią z Sopotu z Cieszyńskiego. Tanio, krótko, treściwie. 30zł spotkanie 30-50 minutowe i wszystko wiesz :-) można wziąść zdjęcie delikwenta :-)

Dzieki Magda.M ale mam prosbe chciałabym sie jakos z nimi skontaktowac masz moze numer telefonu ?

wysyłam na maila.

naprawdę wierzycie w te wróżki??ja bym nigdy nie poszła...

mojej mamie wywrózyła ze bedzie miała dwie córki i ze młodo umrze i sie sprawdziło ale nie wierze i tak
uwazam ze to zbieg okolicznosci

Czy wierze we wróżki sama nie wiem,ale z opowiadań mojej babci potrawie uwierzyć.Moja babcia kiedyś była u wróżki z ciekawości,co ciekawe sprawdziło się jej to od A do Z.Do wróżki można zawsze pójść ale przecież nikt nie mówi że trzeba w to wierzyć.
ps.dziekuje Magda.M

ja tak tylko z ciekawości pytam:))

No problem,ja tylko odpisuje :)
pozdrawiam

Inne tematy z forum

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

anoreksja (23 odpowiedzi)

Mamy w rodzinie taki problem. Moja kuzynka przez drastyczne odchudzanie zachorowała. Nie...

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (22 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...