Wspólny wyjazd w Tatry

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Wspólny wyjazd w Tatry
Witajcie, poszukuję towarzystwa na wspólny wyjazd w Tatry we wrześniu. Niestety wśród moich znajomych nie ma osób, z którymi mogłabym zorganizować taki wypad (całodniowe wędrówki, nocowanie w schroniskach itp.). Jesli masz ochotę wyjechać w góry ( bez względu na to czy jesteś początkująca(y) lub czy masz już jakieś doświadczenie górskie), a też nie masz z kim, odezwij się, na pewno wspólnie ustalimy trasy odpowiadające wszystkim zainteresowanym :)
Do wrzesnia jeszcze sporo czasu, bedziemy mogli się poznać i stwierdzić, czy dogadujemy na tyle aby wyjechać razem w góry :)

czekam na maile, Natalia (25 lat)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam ,proponuję w nieznane ,

witam jakby cię interesował wypad pod chmurkę naprzykład na czechy ,bo tam jest fajnie i nikt cię nie wygoni z trawnika??????? to zapraszam na pogawędki ,poszukujemy odważnuch osób ,niewymagających exluziwu,pozdrawiam janek ,
My akurat w óry mało ale bardzo interesujące miejsca i bez nudy ,zamki pałace itp.

Re: Wspólny wyjazd w Tatry

Cześć. Do września jeszcze wiele czasu, lecz również jestem w podobnej sytuacji co Ty. Nie bardzo mam z kim jechać w Tatry, aby połazić turystycznie, zwłaszcza na Słowacji (ale niekoniecznie). Piszę turystycznie, bo na wspinanie mam z kim jechać, a połazić nie bardzo...
Brzmi to nieco paradoksalnie, ale tak właśnie jest. Jakbyś była zainteresowana (a pewnie tak jest) jakimś spotkaniem, to daj znać. Mieszkam aktualnie poza Trójmiastem, lecz nie stanowi to problemu. Lat mam nieco więcej, bo 38, doświadczenie w Tatrach (również zimowe) spore całkiem, tylko nie mam z kim jeździć za bardzo ;)
Mój nr tel. 609-775-376, adres e-mail : hansklos@autograf.pl.
Pozdrawiam Grzesiek

chętna :)

Witajcie,
Bardzo chętnie się z Wami wybiorę :)
Mój mail gosiaczek9999@poczta.fm

Witaj bardzo chętnie się wybiorę z wami w góry .w Tatrach byłem z 6 razy i znów chętnie bym połaził a wrzesień jest super.
mój e-mail jantoo1@wp.pl
pozdrawiam

Koleżanki na wycieczki

Witam, ja właśnie poszukuję jakiejś koleżanki na spacery/wycieczki regionalne po województwie pomorskim oraz wycieczki "krajówki" po Polsce. Na ten rok planuję zwiedzać głównie podziemia w Sudetach oraz być może GOP. Moje wycieczki "krajówki" to wyjazdy weekendowe (zawsze piątek - niedziela), bardzo intensywne ale za to stosunkowo mało kosztowne.
Natomiast wycieczki regionalne to jednodniowe lub jednodobowe wyprawy po naszym województwie.
Zapraszam do korespondencji.
Mam 25 lat, mój mail: ka0286@interia.eu

Witam. Wygląda na to ,że raczej młodzieżowa ekipa się zbiera.Szkoda bo dawno nie byłem w Tatrach a dziadków chyba nie zabieracie...

P.S.

Piątka zimą jest niesamowita ale Moko również

Widzę, że zbiera się spora ekipa.
Ja również bardzo chętnie pojade - planuję juz od dawna wrześniowy wypad w góry.
moje gg 36732468.
Czasem organizuje sobie weekendowe wypady z namiotem w okolicach Trójmiasta wiec większa ekipa wskazana:)
Ale odezwijcie sie w związku z gorami:)
pozdrawiam

Chętnie pojadę :) byłam kilka razy w górach ze studenckim kołem przewodników turystycznych a póxniej praca praca a znajomi jakoś nie mieli ochoty jechać w góry n adziko czy w sposób mniej komfortowy niż drink z parasolka i smażenie się na plazy :) Było by mi bardzo miło gdybym mogła również się z wami zabrać... żeby się jakośzorganizować można by się gdzieś spotkac i porozmawiać na żywo jak sięzbieże więcej osób .

czesc Natalia, nie wiem czy tu jeszcze zajrzysz ale jak chcesz to jade w drugiej polowie wrzesnia razem z para znajomych. pozdrawiam Robert

Cześć. Widzę, że się zbiera ekipa w Tatry ale jakoś brak konkretów. Może w ten piątek tak ok. 16 w Degustatorni się ktoś pojawi w sprawie wyjazdu ? Hasło "TATRY" ? Co Wy na to?
Ps. Tylko nie wszyscy na raz :) bo się nie zmieścimy...
Tak poważnie to krótko i na temat, potwierdzajcie do jutra, może coś się uda zorganizować?
Pozdro Hans

Jak zwykle bicie piany i zero konkretów.