Powiem tak - chodzę do Aka od kilku lat,ale konkurencja wzbudziła mą uwagę i postanowiłem zobaczyć jak jest gdzie indziej.Niestety gdy przekroczyłem próg nowej siłowni, czegoś mi brakowało,czułem się nieswojo. Klimat Akademosa ma swój urok,tu się czujesz jak w domu,jak w rodzinie! I nie warto tego zmieniać. Fakt- klub ma już kilka lat,przydałoby mu się jakieś odświeżenie,nowy sprzęt i ktoś kto solidnie będzie go konserwował.Ale poza tym nic dodać- nic ująć. Trenerzy wporządku,gdy ktoś ma problem,to pomogą,ale nie będą skakać nad każdym,bo sam byłem świadkiem, gdy jakaś kobieta naskoczyła na trenera nie życząc sobie pomocy. Nie to nie,jak ktoś chce sobie robić krzywdę na własne życzenie... Dziewczyny w recepcji przemiłe,czasem je podziwiam,bo pracy mają chwilami co niemiara!
O instruktorkach ciężko mi sie wypowiedzieć,ale widziałem kiedyś jedną na siłowni jak miała trening personalny- można się od niej uczyć- pełen profesjonalizm!!!
Akademos ma świetne sauny- bardzo polecam szczególnie parowa z niebem nad głową!!!
Jedyne moje zastrzeżenie,to moglibyście sobie zmienić stronę w internecie,bo jest mało przejrzysta i staroświecka!!!