Wybory

Czy ktoś juz wie kto z Bojana bedzie kandydował na radnego - mamy ich wybrać aż trzech w listopadzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WYNIK DRUGIEJ TURY

Ja tez

WYNIK DRUGIEJ TURY

PROSZĘ O WYNIK DRUGIEJ TURY WYBORÓW

Re: Wybory

bzdura ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nasze fruwaki.

Czy ktoś pamięta o naszych ptaszkach w te mrozy? Trzeba im dać wody, nie zamarzniętej!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wybory

prawda wójt nie umie wypowiadać się na spotkaniu musi mieć napisane przez pracowników lub panią radczynie ..śmiech na sali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zmiany muszą się dokonać!

mam nadziej, że mamy mądrych i rozważnych mieszkańców i dokonają oni mądrego i WŁAŚCIWEGO WYBORU.

ja głosuje na uczciwość i doświadczenie.

pozdrawiam
mira
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ty i Ja i mydełko Fa tra la la... namydlij się i pomyśl samodzielnie!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem jeden i drugi nawet na sołtysa się nie nadaje,ale musimy wybrać.Kto mądry niech mi podpowie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak dla Engelbrechta , zmień płytę bo tą już znamy i nie opowiadaj bajek!!!!!!!!!!!!!
Ale socjotechnika ha! ha!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

chlopie, z jakiego kapelusza??? co wy za glupoty opowiadacie, przede wszystkim co zrobil dla nas pan Engelbracht??? ile funduszy unijnych udalo mu sie zdobyc w calym jego dlugim urzedowaniu??? tylko w ostatnim roku, dlaczego tak pozno? a droga z Warzna do Dobrzewina!!! Ekolan chce dac wiecej niz polowe na ta droge, a wojt Engelbrecht ich nie wzial!!!! co to za WOJT??? wstyd mi za niego!!!
bede glosowal na Ryszarda Kalkowskiego, bo oj jest szansa na zmiany i rozwoj naszej gminy!!! i wiem ze to dobra i przemyslana decyzja!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

ODPOWIEDŹ JEST JASNA...PO CO PAN ENGELBRECHT MA SPOTYKAC SIĘ SIE Z KALKOWSKIM?..PRZECIEŻ PAN R.K. NIE DORÓWNUJE MU DO PIĘT...KALKOWSKI NIE UMIE ODPOWIADAC NA KONKRETNE PYTANIA, JAKIE MU ZADAJĄ WYBORCY...ON SIE NA TYM NIE ZNA..A MIESZKANCY GMINY NIE CHCĄ BYC KRÓLIKAMI DOŚWIADCZALNYMI...SKORO KALKOWSKI MA TAKĄ DOBRĄ POSADĘ W PORDzie TO PO CO CHCE DO SAMORZĄDU??

NIECH SIĘ NIE ZABIERA ZA COŚ, CZEMU NIE BĘDZIE UMIAŁ SPROSTAC...JEGO WYPOWIEDZI NIE BUDZĄ ŻADNEGO ZAINTERESOWANIA, OMIJA TEMATY OKRĘŻNA DROGĄ, BO PO PROSTU NIE ZNA NIE ODPOWIEDZI...COŚ TAM NABRZĄKNIE, I CO...TYLKO TYLE ???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pani Ola Perz to już chyba lepiej niech śpiewa w chórze niż będzie radną jeśli wierzy w te banialuki pana Kalkowskiego...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pan Kalkowski na spotkaniu mówi ciągle to samo i że pieniądze z kapelusza będzie wyciągał! Co za propaganda!! Wszędzie będą mu dawać dla gminy Szemud...chyba będziemy mieli co najmniej Las Vegas... Pozdrawiam wierzących w tę utopię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zmiany muszą się dokonać!

Sprawozdanie ze spotkania wyborczego w Szemudzie w dniu 2.12.2010 które sporządziła nasza Radna, Pani Ola Perz zapraszam:
http://www.kww-razem.pl
Pokazuje oblicze naszego samorządu!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Zmiany już się dokonały!

Od kiedy radny powiatowy nie może być też zatrudniony jako vice wójt ? Świetnie we wcześniejszym poście ujął to Obserwator. Cytuję:

Kalkowski to prawdziwy "manager "!!!!!!!!,
A resztę zrobi sztab fachowców !!!!!!!!-

Sztab fachowców i doradców Kalkowskiego to:

od ETYKI I MORALNOŚCI - wielebny proboszcz - Bojano,

od utrzymania posłuchu i porządku na gminie i wśród administracji - terminator - Hirsz,

specjalista od marketingi politycznego i kreowania potrzeb wyborców oraz nowej rzeczywistości - Haase.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Proszę poprzednika o zastanowienie się zanim się coś napiszę!!!
Jak pan Hirsch może być zastępcą albo przewodniczącym jeśli został wybrany na radnego do powiatu ???

Proszę o dowody na te kłamstwa pana Kalkowskiego a może zmienię zdanie???

Bo jak do tej pory to dowody na swoje wypowiedzi przedstawiali tylko zwolennicy RYSZARDA KALKOWSKIEGO!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja napiszę ostatni raz moje zdanie na temat wójta i koniec. Kalkowski showman nie wie jak co gdzie w samorządzie załatwić. Dlatego będzie sterowany przez Haasego i Hirscha. jeden na przewodniczącego rady drugi na zastępce wójta. A w dodatku nad wszystkim będzie czuwał kler gminny. Dlatego nie zagłosuję na Kalkowskiego. Powiem jak mój sp. wykładowca "jest to dziadu który cały czas łga" KALKOWSKI NIE
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kalkowski jest Indianinem MAMITU MAMITAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak czy inaczej nie widzialem na debacie Pan Wojta!!!
Ludzie chcecie takiego urzednika co tylko z palkatow i "sprywatyzowanej" gazety gminnej do Was przemawia??? to oczywiste ze bede głosowal na Ryszarda Kalkowskiego!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

HaHaHa

Inne tematy z forum

Naprawa karoserii (3 odpowiedzi)

Czy polecacie ķtóryś z wareztatów w Bojanie, jeżeli chodzi o naprawę karoserii? Zderzak spotkał...

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (24 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Kebab (13 odpowiedzi)

Nowy kebab w bojanie ktos cos wie?