Wycieczka do Turcji

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Wycieczka do Turcji
Cześć. Bardzo chciałabym pojechać na wycieczkę do Turcji, a konkretniej do Alanyi. Od dłuższego czasu szukam kogoś, kto chciałby pojechać, ale jeszcze nie znalazłam chętnej osoby. Każdy płaci za siebie- cena około 2200 za tydzień w 4* HOTELU All inclusive. Szukam kogoś głównie ze względu na to, że standardem są pokoje 2-osobowe i nie opłaca się jechać samemu, bo trzeba sporo dopłacić. Mam 26 lat, jestem ugodową osobą. Zresztą nie poszukuję osoby, która byłaby skazana zna mnie 24 godz./ na dobę. Możemy spędzać razem czas, ale nie musimy. W zasadzie to bez znaczenia, czy zgłosi się kobieta, czy mężczyzna. Ważne by z kimś pojechać. No i jeszcze jedno- wyjazd jest tuż tuż... No i potrzebny jest paszport. Polecam- ALANYA to cudna kraina ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam,
kiedy dokładnie jest wylot i z jakiego miasta?Biuro podrózy?

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cześć,
wylot jest w piątek albo w sobotę- nie rezerwowałam jeszcze miejsca, bo nie miałam towarzystwa. Wszystko musiałoby być zrobione bardzo szybko. No i wyjazd jest na tydzień :) Opierałam się na ofertach z biura ROSPOND z Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witaj
a to odpada,bo juz mam plany na teraz,rzeczywiscie szybko:)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wylot na wakacje

czesc czy juz wylecialas na wycieczke?ja planuje leciec ale wrzesniu do grecji jak bys chciala pozdrawiam

Re: wylot na wakacje

Witam na jak długo do Grecji?

pozdrawiam

na tydzien raczej.

a ty planujesz w grecji?w jakim wieku jestes?ja mam 27lat pozdrawiam

Inne tematy z forum

tany tany (4 odpowiedzi)

mam 50 l chętnie w weekendy zapoznam się z fajną rówieśniczką plus minus. najlepiej nie palącą....