Wyjazd weekendowy gdziekolwiek

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Wyjazd weekendowy gdziekolwiek
Cześć. szukam pozytywnej osoby/osób, które chciałyby wyruszyć gdzieś poza trójmiasto w weekend. Sama nie wiem gdzie, Kraków, Wrocław, Poznań albo zupełnie gdzieś indziej, jestem otwarta na propozycje. Mam 23 lata, na imię mi Natalia i jestem znudzona siedzeniem w Gdańsku! :)
Uwaga: To nie jest ogłoszenie matrymonialne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej, jak chcesz to moge Cie zabrac do super Pensjonatu nad jeziorem Rezerwat Przyrody.jak chcesz pusc sygnal to oddzwonie .Moj nr.883576169 pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wyjazd weekendowy gdziekolwiek

Hej Natalia. 1.10 Ruszamy paczką fajnych młodych ludzi w rejs do Szwecji na weekend. Jakbys chciała, możesz dołączyć ;) Na facebooku mamy grupę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wyjazd weekendowy gdziekolwiek

podaj namiar na fb
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

WEEKEND

Cześć Natalia , fajnie się składa bo drugi weekend września tj.12/13.09.2015 między Częstochową , a Krakowem organizowana jest akcja : Czysta Jura , przez różne speleo-kluby.Jestem tam co rok i w tym roku również jadę i jak zwykle z Gdańska jadę sam.Fajnie by było mieć kogoś obok , kto troszkę pomarudzi i pomoże pokonać 5-cio godzinną trasę...
Nie wspomnę już o zasługach dla przyrody , jurajskich krajobrazach i jaskiniowych atrakcjach , które czekają na miejscu.
Jeśli nie masz co robić w tych dniach i jesteś o drobinę szalona - to nie zastanawiaj się , bo nigdy tego nie zrobisz.Odezwij się - czekam na Ciebie , sama oceń czy było warto , nic Cię to nie kosztuje.Nie siedź sama w weekendy , bo ja często nie mam z Kim jechać...Jesteśmy na facebook-u jako Wieluńska Grupa Speleo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0