Wypad na plażę.

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Wypad na plażę.
Witam.Szukam kobiety do wspólnego wypadu na plażę naturystów.Dlaczego kobiety?Jest to mój pierwszy wyskok na taką plażę,a słyszałem że dużo się tam kręci homoseksualistów.Jestem tolerancyjny,ale nie chciałbym być zaczepiony i zapytany "sorry,mogę Ci zrobić loda" lub odwrotnie. ;-) Poza tym miłe,damskie towarzystwo zawsze się przyda i zaznaczam że nie jest to propozycja seksualna mimo że ogłoszenie jest w takiej a nie innej rubryce.Owszem,może się zdarzyć że coś zajdzie ale z góry niczego nie zakładam.Chcę tam jechać,bo od dłuższego czasu to planuję.Może Ty też chciałaś jechać,ale nie masz odwagi?A może już jesteś weteranką i znasz jakieś ciekawe miejsca?Wspólnie możemy się wybrać.Coś o mnie?Jestem Adam,mam 26 lat.Wymagania co Ciebie?Wiek i wygląd nie ma znaczenia.Czy znajdzie się jakaś chętna towarzyszka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cykor

cykor !!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wypad na plażę.

nie chrzań facio,chcesz za free wyrwać laskę i pody... sobie za darmo,chyba taka naiwna się nie znajdzie albo bardzo zdesperowana..

Zdziaił/abyś się ile na świecie jest naiwnych kobiet. Zdesperowanych też sporo.

szkoda mi takich kobiet,nikt nie zasługuje na taki los aby musiał szukać takich przygodnych i ryzykownych kontaktów.U mnie też się nie przelewa w tej kwestii ale nie byłbym chyba tym zainteresowany.