Wypoczynek na Krymie od 25 zł!

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Wypoczynek na Krymie od 25 zł!
Wypoczynek na Krymie od 25 zł.
Serdecznie zapraszamy Szanownych Państwa tam, gdzie zawsze dużo słońca
i ciepło! Na brzeg Morza Czarnego!
Podróż do nas na Krym ze Lwowa w wagonie sypialnym - od 45 zł.
Noclegi u nas od 25 zł.!
Pracujemy cały rok! Zanotujcie nasz adres! Przyda się!
lubczenko@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam

Zawsze chciałam pojechać na Krym,ale wycieczki zorganizowane sa bardzo drogie. Czy mogą Państwo napisać jak dojechać do Was z Lwowa? Jaki i gdzie kupić bilety na pociąg? Proszę przesłać namiary na Wasz pensjonat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Witam

Ja byłam na Krymie w Jałcie z biurem podróży Czajka, tanie studenckie biuro, super wycieczki fakultatywne były i po przeliczeniu hrywiel na PL- taniocha. Można było kiedyś wykupić sam przejazd. Nie warto u nas kupować hrywien, najlepiej tam wymienić euro na Hr lyb tam z bankomatu wypłacić. Co do dojazdu to można na dworcu w Lwowie (dogadać się po polsku :) i kupić bilety na pociąg do SYmferopola. jedzie 24 godziny :) niezwykłe przeżycie, na postojach stoją babuszki i sprzedają domowe jedzonko i napoje :) tanio i smacznie! Bilet w przeliczeniu na nasze rzeczywiście ok 45zł i to za 24 godzinną podróż w sypialnianym (pościel, 4 leżanki). Uwaga, 30min przed stacją zamykane toalety ;) otwierane 30min później. Podróż bardzo szybko mija, a pogoda i widoki na Krymie- niezapomniane.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Witam

Cześć jestem z Gdańska... siedzimy właśnie z grupką przyjaciół nad planem wyjazdu na Krym w przyszłym roku... jeśli jesteś zainteresowana to zapraszam do korespondencji franek0066@wp.pl

Krym

Przepraszam, ale nie przesłano mi żadnych państwa komentarzy.

Jeśli dalej interesuje Panią wycieczka na Krym, to proszę napisać na adres
anemari@wp.pl Odpowiem na każde pytania.

Wakacje 2013

Witam. Tak jak moja poprzedniczka chciałabym dowiedzieć się szczegółów dot. wypoczynku na Krymie. T.j. dojazdu (miejsca i ksztów zakupu biletów), ceny pobytu (gdzie, jakie warunki, dostęp do kuchni z możliwością przygotowania posiłku). Czekam na info. Z góry dziękuję.

Re: Wakacje 2013

Ja też bym była zainteresowana poproszę o jakiś link lub zdjęcia czy aby to nie ściema ?

Inne tematy z forum

tany tany (4 odpowiedzi)

mam 50 l chętnie w weekendy zapoznam się z fajną rówieśniczką plus minus. najlepiej nie palącą....