Wyprzedaż przeprowadzkowa remanent szafy

Wyprzedaż przeprowadzkowa remanent szafy
Witam wszystkich :) Z racji na przeprowadzkę i generalne porządki w szafach zapraszam do mojej galerii w której mam wiele ubrań, butów i innych rzeczy, które jeszcze komuś posłużą. Niektóre są nawet całkowicie nowe ! Ceny ? Zaproponuj ! rozważę każdą ! Nawet coś na wymianę - pieluszki, toster itp. Zachęcam do odwiedzin: http://picasaweb.google.com/104319532228949904060 kontakt meilowy bądź telefoniczny / smsowy.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Link nie działa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam

nie polecam "interesów" z tą Panią... najpierw się umawia a potem rzeczy trafiają do innej osoby, bo miala czas zeby szybciej przyjechac...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

do "ja "

jak ktoś zadzwoni i jest za godzinę to chyba normalne, a nie czekanie na łaskawego smsa i parodniowe odkładanie sprawy, żal mi takich ludzi co takie rzeczy piszą, bo myślą, że wszystko się im należy ehhh opanujcie się ja tez kilka rzeczy dawalam na zamienie i kto pierwsy to lepszy takie zycie :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie polecam

dokładnie, kto pierwszy, ten lepszy... kto pierwszy umówi się, że bierze na 100% to chyba zwykłą ludzką uczciwością jest zatrzymanie tej rzeczy do czasu odbioru... nie kazdy ma czas, zeby przyjechac "teraz - w tej chwili", nie kazdy ma też mozliwość (brak auta) i trzeba sobie jakos zorganizowac dojazd... takze szkoda slow na ludzi, ktorzy tego nie potrafia zrozumieć...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...