YES-OBRĄCZKI

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam.Planujemy kupic obraczki Yesa z białego złota polerowane,i mamy pytanie do posiadaczy czy bardzo sie rysuja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: YES-OBRĄCZKI

nie polecam!!!
my swoje zamowilismy wlasnie w yes i byla masakra...
graweru nie bylo prawie widac....(oczywiscie pani w sklepie twierdzila ze widzi)
poza tym waga zlota wpisana na metce nie rownala sie z waga obraczek jak sie okazalo....
wiec dalismy je przerobic do jubilera.
z tego co wiem to jubiler zrobi Wam taka obraczke jaka wybierzesz czy z yes czy z apart za mniejsze pieniadze i duzo duzo ladniej!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja polecam mam z zwyklego zlota juz rok i sa porysowane ale tak ze to normalne oglnie jestesmy zadowleni

ja mam pierscionek zareczynowy z yesa , nosze piaty rok , jestem zadowolona, pierscionek zmiast obraczki rowniez kupilismy w yes.

My nosimy obrączki od grudnia i jesteśmy bardzo zadowoleni. Fakt, rysują się ale nie ma obrączki która by się nie rysowała. Taka natura złota. Polecam YES.

Dzieki,:-)ogladam jak nawiedzona obraczki wszystkich znajomych i wszystkie sie rysuja mniej lub bardziej.

Mam pierścionek zaręczynowy z Yesa
Owszem, ma ślady użytkowania - noszę go codziennie, więc jest parę rysek

Jedyne co mnie uderzyło, to, że okazało się, że darmowe odświezanie pierścionka mam tylko przez dwa lata od zakupu; panie oczywiście zaproponowały mi zakup jakieś husteczki odświeżającej (mimo, iż pierścionek ma troskzę ponad rok, więc się "łapie w widełki")
Obrączki kupiliśmy w Kruku i tam mamy dożywotnio "poprawę wyglądu" - dlatego tak ten Yes mnie zdziwił
Ale może z obrączkami sprawa wygląda inaczej

ja nie jestem zachwycona YESem - oglądałam wiele ich wzorów i podobne w w małych firmach, wyglądają tak samo, zużywają się tak samo, a w YES ( i innych dużych salonach) są dużo droższe - płaci się za reklamę i utrzymanie wielkiej firmy - to wszystko jest w cenie każdego ich wyrobu

chodziliśmy po wielu jubilerach - większych i mniejszych i ostatecznie kupiliśmy obrączki w YES, tam znaleźliśmy odpowiadający nam wzór. nosimy je rok, są z żółtego złota, mają ryski, bo nosimy je na co dzień, w ogóle ich nie zdejmujemy, więc nie ma możliwości, by były bez jakichkolwiek śladów użytkowania, grawer jest w porządku, więc polecam.

Inne tematy z forum

AXS Residence (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje prawie w centrum Gdyni. Z ul. Podolskiej spacerem można dojść na gdyńską...

Ulica Warszawska jak się tam mieszka? (4 odpowiedzi)

Biorę pod uwagę DL jako miejsce do zamieszkania (konkretnie ul. Warszawską). Jesteśmy rodzina z...

Villa Park (9 odpowiedzi)

Okolica w której powstaje inwestycja to obecnie jedna z najszybciej rozwijających się dzielnic...