ZAPOMNIANA PIGUŁKA

WITAM!!!MAM PYTANIE Z PODOBNEJ SERII , WCZORAJ BIORĄC TABLETKĘ ZAUWAŻYŁAM , ŻE NIE WZIEŁAM TABLETKI WTORKOWEJ, NIE WIEM JAK TO SIĘ STAŁO ALE STAŁO. DZIWNE JEST TO, ŻE OD WTORKU TEŻ MAM BRĄZOWO-CZERWONE PLAMIENIA , NORLMALNIE JAKBY OKRES. NIE WIEM CO TERAZ , CZYTALAM ZE JAK SIE ZAPOMNI TABLETKI W OSTATNIM TYGODNIU TO ZEBY 7 DNI PRZERWY ZROBIĆ (ALE DOPIERO DZIŚ PRZECZYTAŁAM I WZIELAM WCZORAJ TABLETKE NIEPOTRZEBNIE)
PROSZĘ O PORADĘ CZY BRAC NORMALNIE DO PIĄTKU JAK ZAWSZE (I ZOSTANIE 1 TABLETKA) CZY ODSTAWIĆ DZIŚ , EH NAJGORSZE ŻE CZEKA MNIE 2 OKRES HAHA
POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZAPOMNIANA PIGUŁKA

jak dla mnie nie masz co panikować.też kiedyś zapomniałam tabletki.bierz normalnie resztę pigułek,tylko musisz sie liczyć z tym że zabezpieczenie będzie słabsze i podczas seksu lepiej jeszcze coś użyć typu gumka.spokojnie,będzie ok:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mały członek kompleks (9 odpowiedzi)

Czy ktos z Was równie ma ten kompleks? Sam od jakiegoś czasu zastanawiam sie nawet nad operacją....

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

DYSKOPATIA (37 odpowiedzi)

Czy ktoś ma do czynienia z tym cholerstwem? Na rtg kręgosłupa okazało się że mam dyskopatię i...