Zaspa- plusy i minusy

Witam. Jestem zainteresowana kupnem mieszkania na Zaspie. Bardzo krótko mieszkam w Gdańsku i nie potrafię ocenić jednoznacznie gdzie się fajnie mieszka. Zaspę wybrałam głównie z powodu dobrej komunikacji. Będę przez jakiś czas dojeżdżać do Gdyni. Szukam spokojnej okolicy, z odrobiną zieleni i placów zabaw ze względu na małe dziecko. Jakie miejsca uważacie na Zaspie za godne uwagi, a jakich byście odradzali. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaspa- plusy i minusy

a na jakiej ulicy chcesz kupić mieszkanko ?

Myślę o ul. Skarzyńskiego

wydaje mi sie ze nie jest zle
do kosciola bliska jakis market tez nie daleko do wrzeszcza tez :)
ale nie wiem jak z ludzimi

Dziękuję za odpowiedź. Ul. Słowackiego nie jest utrapieniem dla mieszkańców ul. Skarżyńskiego? Mam na myśli np. hałas. Mógłbyś mi polecić jakich miejsc unikać przy kupnie mieszkania na Zaspie, a które rejony są fajne.

ciężko mi powiedzieć wiem że są zamontowane ekrany dźwiękochłonne więc pewnie jakoś tak działają
a jeśli chodzi o unikanie miejsc co masz na myśli ? jeśli o podejrzanych typów to ciężko bo to różnie bywa ja mieszkam na startowej wiec jakoś nic póki co mnie takiego nie spotkało ale wiadomo gorzej latem bo siedzą do późna i hałasują i ja się nauczyłem reagować na nocne hałasy

Ja mieszkam na Nagórskiego , uważam, że bardzo dobrze się mieszka, gdyby nie fakt, ze nas przybyło i mieszkanie jest za małe to byśmy się w ogóle nie wyprowadzali. Piękny widok z okien, cisza spokój, ciepło, wszędzie blisko: do sklepów, do morza. Polecam

Inne tematy z forum

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...