Zdecydowanie nie polecam

Nie bylo duzo potraw , trzy tygodnie problemow z zoladkiem po zjedzeniu miesa , ktore mialo dziwny smak . Obiad we dwoje przy ariach operetkowych doprowadzalo do rozstroju zoladka i niestety odbieralo mozliwosc spedzenia milego popoludnia we dwoje .Pani tatian nie ma wyczucia sytuacji i taktu .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odpowiedź obiektu:

Naprawdę???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Zdecydowanie nie polecam

Ojej, zdecydowanie miała pani ciężki dzień. Można nie lubić "arii operetkowych" - ale zawsze można pójść do "Mac Donald" , tam zawsze jest "miły" dla ucha wrzask rozbieganych wokół stolików dzieci i po "hamburgerkach" z "fryteczkami" pewnie nie rozboli brzuszek. Ale to, że "nie było dużo" potraw to już gruba przesada!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pani komentarz sklania mnie do refleksji nad tym, gdzie ksztaltowaly sie Pani wyrafinowane gusta, dotyczace zarowno kulinariow, jak i muzyki?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

No coz o gustach sie nie dyskutuje. A dyskutowac z okresleniami typu "mieso mialo dziwny smak" (czyli jaki?) nie zamierzam, a to co Wiktoria uznala za arie z operetki to sa piosenki sprzed wojny. Kresowa jest moja ulubiona reatauracja w Gdansku. Odwiedzam ja kiedy tylko jestem w Gdansku. Pozdrawiam Pania Tatiane. I do zobaczenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3