Kurs rozpoczęłam 5 grudnia 2007, zdałam za pierwszym podejściem 3 marca 2008!!! Niecałe 3 miesiące i za dwa tygodnie odbieram prawo jazdy!To oczywiście zasługa świetnych instruktorów OLIWKI, pJurka i p.Roberta!!!za co im bardzo bardzo dziękuję!!Wielki profesjonalizm i ogromne zaangażowanie tych panów, ciekawie prowadzone zajęcia z teorii i cierpliwe powtarzanie zasad w trakcie jazdy to atuty świetnych instruktorów pracujących w Oliwce!I bardzo ważna rzecz, o której chcę napisać!Jako osoba niepełnosprawna ruchowo długo szukałam odpowiedniego auta, na którym mogłabym zrobić prawo jazdy! Chodziło mi o wysokie,przestronne auto z automatem,do którego swobodnie mogłabym wsiadać i które można by przystosować do moich potrzeb.I w Oliwce to się udało!!!Jeep Cherokee z automat.skrzynią biegów spełnił moje oczekiwania a pierwsza rozmowa z p.Jurkiem w środku samochodu od razu rozwiała wszystkie moje wątpliwości!Do tego jeszcze duża kultura osobista obu panów/z nimi miałam zajęcia/i szacunek do każdego kursanta!To cechy które bardzo sobie cenię w życiu!Dzięki OLIWCE spełniło się moje marzenie!!Jeszcze raz p.Jurku i p.Robercie bardzo dziękuję!Gorąco polecam OLIWKĘ osobom niepełnosprawnym!Ewa J.