SOR to nie przychodnia!!!!!! (1) Czytając wypowiedzi niektórych pacjentów SOR wydaje mi sie ze trafiając do... Do Pani BEATY Polecam dr. Czecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Aby zajść w ciążę leczyłam się ponad dwa lata w Kościerzynie i nic z tego... KAMILA Urodziłam śliczną córeczkę Wiktorię (1) Dziękuje z całego serca ordynatorowi Zygmuntowiczowi i wszystkim lekarzom i... Monika
Dobrzy specjaliści, miła obsługa, bydynek klimatyzowany (1) S karolina - opinia (1) bardzo dobry lekarz,prowadzil mnie od 2000r kiedy mialam niecale 14 lat,od... karolina polecam (1) bardzo sprawna obsługa, polecam paweł nie polecam, przynajmniej chirurgii (1) Byłem dzisiaj w tym szpitalu, mój lekarz pierwszego kontaktu powiedział że w... Paweł bogumiła łącka - opinia (1) pani dr Markiewicz jest nadzwyczaj miłą osobą, bardzo profesjonalnie i... bogumiła łącka Dr Rafało - Super Fachowiec!!!!!!!!!! (1) Terapia Dr Rafało jest rewelacyjna!!! Byłem już u neurologow, terapeutow i... Wdzięczny pacjent. ^^ - opinia (1) Bardzo polecam ^^ zależy od lekarza (1) Powiedziałabym raczej, że wszystko zalezy od doktora do którego się tam... ja Lekarz jest cudotwórcą ! (1) Lekarz jest naprawdę bardzo dobrym specjalistą przy tym bardzo sympatyczny i... Asik Lekarz z powołania ! (1) Jestem klientką pani dr Małgosi, uważam ją za profesjonalistkę, każdego... klientka Polecam ten salon. (1) Ceny umiarkowane,do uzgodnienia.Miło,szybko i profesjonalnie.Polecam. Z.M Kinga - opinia (1) Bardzo sympatyczna Pani doktor! Gabinet czysty i dobrze wyposazony, naprawde... Kinga marynarz (1) jestem zawiedziony obsluga w rejestracji,raz ,ze jest zbyt malo osob(... wojtek WSPANIAŁY DR. ŚLIWIŃSKI (1) Wcześniej leczyłam sie u dr. P. nafaszerował mnie hormonami , które i tak... ANIA TEN I żADEN INNY! (1) Rzeczywiście, rewelacyjny lekarz! Taki, jakiego szukałam od dawna.... karo polecam! (1) trafilam do tego zakladu stom. przez przypadek, teraz polecam go znajomym!... ola Tylko Dr Basia! (1) Pani doktor indywidualnie podchodzi do każdej pacjentki, potrafi doradzić i... Anna