ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

Klient - opinia (1) Dobry sklep. Duży wybór produktów. Miła i fachowa obsługa. Szybko dostarczają... Klient Rewelacja (1) Polecam! Błyskawiczna dostawa, duży asortyment! Agnieszka Rzetelność i zaufanie (1) Niezwykła uprzejmość, uczynność i niezawodność panów dostarczających karmę. Hanna
cudownie (1) zamówienia na terenie trójmasta i chyba okolic realizowane tego samego dnia.... hana Beata - opinia (1) Jak zwykle jestem mega zadowolona z szybkości dostawy. Beata Polecam (1) Korzystam notorycznie, każdemu polecam, miła obsługa i bardzo dobry kontakt. Marcin Świetna obsługa (1) Szybko, sprawnie, w przystępnej cenie. Przed wizytą kuriera kontakt i... MJ Karma Brit (1) Jestem bardzo zadowolona z transakcji! Zamówiłam o 12:30 a przesyłkę dostałam... Beti Ania - opinia (1) Polecam!!! Mega szybka dostawa !!! Ania Magda - opinia (1) Sklep niezawodny i najlepszy na świecie ;-) A przynajmniej w Trójmieście.... Magda Mój numer 1 w Trójmieście! (1) Dostawa zawsze tego samego dnia, kurierzy przesympatyczni, zawsze dzwonią,... Magda Naprawdę szybko, dobra obsługa klienta (1) Ceny umiarkowane. Da się taniej, ale nie tak szybko. Oferta porządna. Polecam! Kociara Super sprzedawca (1) Dobre ceny, szybka dostawa, polecam Michał Super firma (1) Bardzo dobra i rzetelna firma, zamówienia przyjezdzaja błyskawicznie tego... Łukasz Szybkie zamówienie (1) Szybka dostawa, przystępne ceny. zawsze wszystko było ok, ale ostatnio... Klaudia Mirella - opinia (1) Ogólnie sklep ok, ale obsługa odbiorów osobistych mnie zraziła. Może w ogóle... Mirella Anna - opinia (1) Świetna obsługa, zamówienie zawsze jest realizowane bardzo szybko. Usługa... Anna Zooexpres (1) Super sklep i dostawa Ania Profesjonalizm (1) Dostawa w ten sam dzień, szok. Ceny ok, profesjonalna obsługa. Duży... Ewa Obroża Foresto (1) obroża zakupiona o godz. 11 kurier dostarczył godz. 17 do domu super... Mirosław