ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

zooexpres (1) Karmę zamówiłam wczoraj przed południem, a dostawa była tego samego dnia.... Justyna bardzo git (1) bardzo fajny sklep. korzystam od lat i jeszcze nie zawiódł. dobra oferta,... md Opinia (1) Szeroki wybór asortymentu. Błyskawiczna dostawa. Ceny przystępne. Wart... emma
Szybko i profesjonalnie z konkurencyjną ceną. (1) Zamówienie złożone rano, szybki kontakt i zgodne z zapowiedzią dostarczenie... Olek Wszystko super :) (1) Jestem klientką już rok - doskonały wybór karm najwyższej jakości, a co... Martyna z Amberek Zakupy dla psa (1) Jestem zadowolona z zakupow. Moj piesek rowniez :) Ekspresowa dostwa.... Karolina Polecam, bardzo szybka realizacja (1) bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, cana bardzo atrakcyjna.... mARCELINA Szybko i sprawnie (1) Blyskawiczne zakupy. To lubię:-) As Bardzo dobry sklep dbający o klienta (1) Ekspresowa dostawa Miły kontakt przystępne ceny POLECAM!!! Magda polecam! (1) Super sklep - dostawa na terenie Trójmiasta w godzinach późno popołudniowych... malinofa Zadowolona klientka. Super polecam (1) Towar zamówiłam i jestem zadowolona z rzeczy dla pupilka. Jeden malutki błąd... Karolina duży wybór karm , dobre ceny (1) dogodna forma dostawy szybkie realizacje , jednym słowem super sprzedawca Monika R Zooexpress jest super (1) Od dłuższego czasu zamawiam karmę z zooexpress i zawsze jestem zadowolona.... Baszakova ocena (1) Jestem klientką ZooExpress od kilku lat. Zamówiona karma dociera zawsze w... Stała klientka Najszybsza dostawa karmy do domu w zooexpress (1) Jako stały klient jestem bardzo zadowolona jedyny minus to to że mają... Martyna Bardzo szybko i sprawnie (1) Polecam ten sklep. Zamówienie złożone było ok. godz. 10.00, a towar został... m Polecam (1) Szybka i profesjonalna obsługa! Sympatyczni dostawcy, którym nie straszne... Wiki mój ulubiony sklep! (1) ekspresowa dostawa, produkty zgodne z opisem, dość przystępne ceny. Obsługa... Agnieszka stały dostawca (1) kupuję tu już od wielu lat, pasuje mi cena i wybrór. Największym plusem jest... Agnieszka polecam (1) Polecam, błyskawiczna dostawa, dobra informacja i wybór Jacek