ZooExpress.pl

Sklepy zoologiczne

Gdańsk, Kartuska 493

mk - opinia (1) Mimo późnych godzin zamówienia (jakoś po 22) towar przyszedł już następnego... mk Aneta - opinia (1) Kilka razy korzystałam z tego sklepu i dostawy do domu i zawsze wszystko było... Aneta Asia - opinia (1) Zooekspress znam od dawna, jeszcze z lat jak powstawał, zawsze od zawsze... Asia
Anna - opinia (1) Duży wybór i błyskawiczna dostawa. Polecam. Anna Aleksandra - opinia (2) Jestem zadowolona ze sklepu oraz dostawy na terenie Trójmiasta. Jedyne czego... Aleksandra Małgorzata - opinia (1) Świetny kontakt, szybka dostawa, pełen profesjonalizm. Ceny co prawda, nie są... Małgorzata Ep - opinia (1) Zawsze zamawiam z Zooekspress bo zamówienie dochodzi tego samego dnia na... Ep Zbigniew - opinia (1) Super firma.Ceny, dostawa i w ogóle pierwsza liga Zbigniew Alicja - opinia (1) Zamawiam karmę i smakołyki dla pupila regularne od 3 lat i zawsze jestem mega... Alicja Marta - opinia (1) Korzystam z usług tego sklepu już prawie 2 lata. Dla mnie najlepsi. Do tego... Marta Monika - opinia (1) Jestem zadowolona z obsługi,jak i szybkości dostawy.Miło i profesjonalnie. Monika Janusz - opinia (1) Wyborne wsparcie w nagłych sytuacjach. Świetna obsługa klienta, kurier zawsze... Janusz Gosia - opinia (1) Nieuszkodzony towar zawsze na czas dostarczony.Dopoludnia złożone... Gosia Agata - opinia (1) Korzystam już od ładnych paru lat. Jestem bardzo zadowolona. Wielki plus za... Agata Monika - opinia (1) Korzystam z usług zooexpress już od dłuższego czasu i jestem bardzo... Monika Marta - opinia (1) Świetna Opcja dostawy tego samego dnia, na terenie Trójmiasta :) dobry... Marta Lucy - opinia (1) zawsze na czas - to, co potrzebne, często więcej w zakresie karm... Lucy Ania - opinia (1) fajna opcja z dowozem tego samego dnia, polecam Ania Ewa - opinia (1) Polecam ZooExpress, zamówienia zawsze na czas, ceny ok, bardzo miła i... Ewa Foxy - opinia (1) Bardzo fajny sklep dla zwierzaków, spory asortyment i expressowa wysyłka,... Foxy