Fatalne podejście do pacjenta (2) Jest to moja subiektywna ocena, ale podzielę się nią. Nie wiem jak inni... Amelia Niezgadzam sie z ocenami. (1) Witam chodzę z moją suczką od początku jak tylko ją wzięłam z Ciapkowa byłam... anonim Nie polecam dr Marcina Chwojnowskiego (1) Jest to moja subiektywna ocena, ale podzielę się nią na forum. Nie wiem jak... Amelia
Trzeba wiedzieć, do jakiego >>> (1) Trzeba wiedziec, do jakiego lekarza najlepiej sie umówić. Ja akurat mam dwa... Anna Właścicielka... (1) Zgadzam się z opinią w/w że jeśli chodzi o błache sprawy to ok ,ale jak... Właścicielka Profesjonaliści z miłością do zwierząt (1) Tyle co można by powiedzieć; Serdecznie polecam, chodzę do tej weterynarii od... Kamila Dziaduch ... (1) Weterynarz nie jest zły, jeśli przychodzi się do niego z błahymi rzeczami.... madzix k.c. - opinia (1) Super podejście do zwierząt. Do ludzi też :) Panie odpowiedzą na każde... k.c. polecam!!! (1) Miałam przyjemność poznać tylko Panią Izę- wspaniały weterynarz, kochający... ewelina wspaniali specjaliści (1) Panie weterynarz mają wspaniałe podejście do zwierząt, helena rewelacja! (1) Chodzimy zarówno do Pani jak i do Pana. Oboje godni polecenia. Prawdziwe... suszka Wspaiala doktor (1) Pani dr. Tomczak wspanialy czlowiek ,ktory podchodzi do zwierzat z wielkim... IWONA Godni polecenia (1) Pani doktor Tomczak jest doskonałym weterynarzem widać ze to co robi dla... Stały klient