anglia-praca

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy ktoś próbował tam się zatrudnic? Podajcie informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: anglia-praca

a jakiś link?
btw. za granicę jedzie się tylko i wyłącznie na dwa sposoby:
a. znajomy/rodzina, który/a tam już pracuję Ciebie ściąga
b. przez znaną i sprawdzoną agencję pracy
praca z podejrzanych ogłoszeń kończy się np. tak:
http://forum.trojmiasto.pl/praca-w-Anglii-przy-rozladunku-t307951,1,33.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podaję link do ogłoszenia o pracę w Anglii http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/anglia-praca-ogl5026876.html

profesjonalne ogłoszenie to to nie jest ;)

dzięki za odpowiedź

po czym wnosisz, że nie jest profesjonalne? Dla mnie jest ono wiarygodne. Zarobki wiarygodne, reszta też... .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

kpisz sobie? czy sam to ogłoszenie dodałeś/aś?
gdańsk olszynka anglia ul.gdynska - kto tak wypełnia dane?
wymagania/oferujemy = kopiuj/wklej
gdzie podstawowa informacja o firmie?
co to za adres skrzynki: izabela2908@yahoo.co.uk?
to jest profesjonalna domena?
niedbałość i niechlujność to wizytówka tej "Firmy"?
rozumiem, że stanowisko pracy i zakwaterowanie jest przygotowane równie rzetelnie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba wątek o tej firmie był kiedyś na gowork. czy to czasem nie są magazyny w worcester ??? jak nie masz układów to jedyny sposób na znalezienie pracy w UK to pojechać i szukać tyle że ciężko coś znaleźć w krótkim czasie, zajmie to około 2 mc a na pobyt tam trzeba wydać około 4-5 tyś miesięcznie

Jeśli szukasz firmy, która zajmuje się transportem do Anglii https://inter-logistic.pl/zasieg-dzialania-2/transport-anglia/ to sprawdź tutaj

Jesli chcesz zorientować sie jakie SA oferty pracy w UK ( nie wiem czy koniecznie zależy ci na UK) to sprawdź http://www.londynek.net nie gwarantuje ze wszystkie oferty bez skazy i uczciwe ale jakbys chciAl/la to sprawdź.
Powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oh! dzięki za link zaraz będę przeglądał co tam oferują

Powodzenia!!

To ogłoszenie ukazuje się cyklicznie od zeszłego roku na różnych portalach,więc sugeruję dać sobie spokój.To jest jakaś wydmuszka.

siedze w uk w west midlands i widze ze tu ludzie ktorzy znaja angielski i maja 4-5 lat dosw pracy na magazynach i produkcjach w UK maja problem z praca,w sprawdzonych agencjach bieda, wiec wydmuszek co raz wiecej. Radze uwazac.Prawda taka ze tu juz praktycznie nigdzie nie przyjmuja ludzi bez bieglego jezyka i przynajmniej 2 referencji z poprzednich miejsc pracy W ANGLII.

najczesciej przylatujecie, placicie szefowi za mieszkanie, bo to on wynajmuje wam jakies truchlo do mieszkania z grzybem i pajakami, placicie 3x wiecej niz normalnie, robicie po 14h na dobe,potem wam nie placi i jestescie w c zarnej du p i e, bez mieszkania,zaplaty i kasy na samolot powrotny...

jesli jednak komus przyjdzie do glowy ryzykowac,zawsze mozna tu zglosic sprawe do sadu pod warunkiem ze znacie chociaz prawdziwe imie i nazwisko pracodawcy - co czesto bedfzie trudne, bo wydmuszki czesto podaja lewe nazwiska, nazwy i dokumenty niby firmowe...

Do mnie babka dzwoniła w tej sprawie i dokładnie wiem jak to ma wyglądać. Zarobek 600funtów miesięcznie!!!!!
Przywożą ci worki ,masz przebierać towar ,to co nowe odkładasz resztę
pakujesz do worów. Praca dla jednej "inteligentnej" osoby. Pokój bezpłatny ,przy rodzinie polskiej. Praca jest nielegalna!!! Obecnie szukali na wyjazd od 2czerwca. Ostatnia kobieta która tam pracowała uciekła do Polski po m-cu. Wcześniej nie wypłacali jej pieniędzy (choć w Anglii płacą tygodniówki)

Inne tematy z forum

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...