areobik rumia

gdzie w rumi odbywają się jakieś zajęcia areobiku godne polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: areobik rumia

Polecam u Pani Justyny w Szkole Ekologicznej Rumia Janowo ul.Kujawska .
Zajęcia są we wtorek i czwartek o godz.18

czy możesz coś więcej na ten temat napisać? chodzi mi o cenę, czy jest miejsce do ćwiczeń, czy ścisk, zajęcia odbywają się na sali czy na korytarzu, gdzie trzeba się zgłosić?, zapisy są na miejscu czy można przyjść od razu na zajęcia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fredka, jestem z Rumi, chodze na aerobik do szkoly podstawowej przy stoczniowcow ale z ciekawosci sprawdze jak wyglada aerobik w szkole ekologicznej. Moze pojdziemy razem? Moj mail w profilu.

Na stoczniowców u Pani Kasi jest bardzo miło, polecam ;)))

Poleciłam Tobie Panią Justynę .
Zajęcia odbywają się w szkole ekologicznej Rumia Janowo ul. Kujawska
obok supermarketu Sieci 34, biblioteki publicznej i poczty.
Zajęcia we wtorek i czwartek o godz.18 na sali gimnastycznej.
Tłoku nie ma.
Tyle co pamiętam to cena nie jest wygórowana , chyba 50 zł. za mc.
Polecam

jutro pojde sprawdzic na wlasnej skorze jak wygladaja zajecia. Dziekuje za info. Monika - czy Ty tam chodzisz na aerobik?

Hej. Nie chodzę, może zacznę od marca.
Prowadzę syna do tej szkoły. Panią Justynę znam od 2 lat.
To młoda , bardzo ambitna dziewczyna.
Na zajęcia uczęszczają moje koleżanki i są bardzo zadowolone.
Nie potrafię podać Tobie nazwy metody ćwiczeń , ale nie jest to taki "suchy" aerobik. Kiedyś chodziłam na zajęcia do MOsiru. Ale to nie było dla mnie. Pani instruktorka zapatrzona w siebie, nie zwracała uwagi jak ty ćwiczysz. Po za tym nie jestem osobą wygimnastkowaną i nie wszystkie ćwiczenia mi odpowiadały.
Przed zimą chodziłam na zajęcia aerobiku wodnego na naszą pływalnię w Rumi.( Też polecam ) Zajęcia odbywają się także we wtorki i czwartki. To też mi trochę kolidowało ,żeby chodzić na zajęcia do pani Justyny.
Jak chcesz to spiszę nr telefonu pani Justyny i Tobie podam.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

o, za telefon bylabym wdzieczna, bo dzis chyba nie uda mi sie isc - maz do kina wyciaga :-) wiec zadzwonie, zapytam co i za ile. Moj mail w profilu. Podobno jest jeszcze aerobik w Ergo Spa ale jak tam jest - nie wiem. Pozdrawiam.

Sorki. Na tablicy ogłoszeń nie ma już nr telefonu. Ale postaram się zlokalizować panią Justynę to napiszę Tobie w emailu.

chyba zmobilizuję się i zacznę od marca. jestem dość tęga i szukam towarzystwa podobnych mi osób a nie super lasek,przy których czuję się jeszcze gorzej...

Nie wiem czy jestem super laska i nie wiem czy przy mnie bedziesz sie czula gorzej ale jesli nie zaryzykujesz to sie nie przekonasz :-) W piatek bylam na aerobiku w domu kultury janowo. Byl niezly wycisk, do dzis czuje zakwasy. Maja obecnie przerwe na ferie a aerobik wznowia w marcu. Moze pojdziemy razem?

Czy ja też mogę prosić o numer telefonu do Pani Justyny. Chcę się zapisać już... jutro! :)

Mój e-mail: kett@o2.pl

Nie mam nr telefonu. Ja we wtorek ide na aerobik do domu kultury, wznawiaja cwiczenia po feriach.

Witam,

tak czytam, że chodzicie na aerobik w Janowie, super, też mam zamiar się tam wybrac. może jakieś opinie? Byłabym wdzięczna :-)

Pozdrawiam

No ja mam doswiadczenia z dwoch miejsc. Jedno to szkola podstawowa w janowie przy stoczniowcow - fajnie i milo ale jak dla mnie za bardzo lajtowo - nie czulam ze wogole cwicze. Drugie miejsce to Dom Kultury w Janowie - bylam raz, potem byly ferie, po tym jednym razie zakwasy mialam takie ze hej, koszt jedynie 5 zeta, dzis ide znow. Byloby milo gdybym miala sie do kogo tam odezwac - moze ktos chce sie przylaczyc? :-)

:) Makuszka jak po aerobiku? Z tego co się orientuję zajęcia są wt i pt, tak? Chyba wybiorę się tam także :-) Dużo osób chodzi, czy można spokojnie poćwiczyć?

Czesc. Bylam wczoraj. Ledwo szlam do domu taki wycisk dala po feriach. Teraz jak siedze w pracy to czuje tylko miesnie brzucha :-)
Wczoraj bylo chyba z 7 osob ze mna wlacznie a miejsca jest duuuzo wiec mozna machac nogami na lewo i prawo :-) Trzeba miec swoja mate/karimate/kocyk itp. Zajecia sa we wt i pt na 18.15. Ten piatek nieco niewygodny bo chcialoby sie miec juz weekendowa labe ale trudno. Ja w piatek ide. Koszt 5 zeta. Mam turkusowa/niebieska mate, szaro/rozowy dresik. Jak przyjdziesz to mnie zaczep :-) Bedzie milo.

Dzięki za info :-) kurcze chyba się skuszę :-) 18.15 start? Pozdrawiam!

Ann, tylko wspomne na wszelki wypadek - dzis moze mnie nie byc na aerobiku - wypadlo mi spotkanie i nie zdaze na 18 no chyba ze jakis cud sie zdazy. Zycze intensywnych cwiczen.

Odświeżam, bo właśnie się zainteresowałam tym aerobikiem w Janowie :) Ma ktoś namiary na nich?
w jakie dni są, gdzie dokładnie i za ile?:)

a masz może jakiś link do zajęć Areobicku Wodnego? nigdzie nie mogę znaleźć ;(

mam pytanie czy ktos tu jeszcze zaglada z tych osob ktore chodzily na aerobik do domu kultury? chce zaczac chodzic, pewnie po wakacjach cos ruszy.
jesli ktos chetny to podaje maila klaudyna7@wp.pl

Dziewczyny jak tam po wakacjach - czy ktoś wie coś na temat jakiegoś aerobiku w Janowie? Ja chciałam zacząć uczęszczać do Domu Kultury ale okazało się że w tym roku nie ruszają :( Czy jest aerobik w Szkole Ekologicznej? Jeśli tak to podajcie namiary w jakie dni i godziny... I cena też ciekawe jaka :-)
Pozdrawiam!

Cześć dziewczyny ! niedawno wprowadzilam sie do Rumii (Janowo) chcialabym znaleź jakiś fajny klub fitnes moze tez byc aerobik w szkole. Możecie cos polecić bo ja nie mam pojecia gdzie szukac a uwielbiam ciwczyc :) poratujcie :)

na MOSiRze studio ruchu KJM prowadzi zajęcia fitness - wg ich strony od 29 listopada jest nowy grafik i będzie więcej zajęć. Poza tym w hotelu Faltom też jest fitness, poza tym spinning, squash i basen :)

polecam step up w faltomie fajna grupa młodych dziewczyn wstep za 10zł

8 marca 2011 otwiera się nowy klub fitness dla kobiet w D.H. Abraham w Rumi

witam wszystkie kobietki:)
Uwielbiam spinning ale niestety nie wiem gdzie w Rumi cos takiego jest.
Kiedys mieszkałam w Gdyni i tam chodziłam ale na dniach sie przeprowadzam do Janowa i wolałabym nie dojezdzac.
Z gory dziekuje za pomoc:)

Spinning jest 4 razy w tygodniu w klubie Lady Fitness Rumia w D.H. Abraham

To swietnie:) dziekuje za informacje

W faltomie jest 3 razy w tygodniu, najlepiej zarezerwowac sobie miejsce bo czasami go brak - dużo chętnych nas jest bo zajęcia są super:)

Odświeżam watek. Polecacie jakieś miejsce na aerobik w rumi?? a może znacie jakieś miejsce rumia reda gdynia gdzie jest aerobik dla mam z maluchami??

podbijam

Ja też polecam zajęcia w Fitness Club Rumia jest ich duzo i sa fajne.

polecam rodzinną zumbę w fitness clubie w Hotelu Faltom. Wspólnie tańczą rodzice z dziećmi, zajęcia są w każdy wtorek o 18:00

ja zagladam

Czy ktoś się orientuje gdzie teraz odbywają się zajęcia Fitness w szkole? o ktorej w jakie dni?

A może wiecie czy Pani Jola która prowadziła aerobik na hali i w osrodku ma gdzies jeszcze zajęcia?

Hej. Chetnie wybiore sie na areobik ale nie wiem gdzie. W Rumi mieszkam od niedawna :) Moze ktos zna jakies miejsce warte polecenia?

ja chodzę na jogę do Hotelu Faltom, obok castoramy :)

Zapraszam do Lady Fitness Rumia w DH Abraham na Starowiejskiej

Inne tematy z forum

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...