bardzo fajny sklep :)

Miła atmosfera i zawsze panie pozwalają posiedzieć i napić się wody mimo że w tym dniu akurat nie robię zakupów u nich :) polecam bo tam każda przyszła mama poczuje się wyjątkowo a ceny jak ceny nigdzie nie ma nic za darmo - polska firma a nie żadne g..no chińskie!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: bardzo fajny sklep :)

Zgadzam się z Panią Beatą bardzo fajny sklepik gdzie widać na oko że klientki są (w ciąży) bardzo wymagające a ekspedientki ze stoickim spokojem podchodzą do każdego "przypadku" byłam świadkiem jek jedna pani zmieniała zdanie 8 razy ;) a sprzedawczyni biegała po sklepie i zapleczu w poszukiwaniu konkretnej rzeczy - mimo że była kolejka do kasy. Bardzo pozytywnie to odebrałam bo nie liczy się tam tylko klientka z kasą ale taka która chce dobrze wyglądać a ubrania mają śliczne! Zdecydowanie polecam ten sklep :) byłam w innym tego typu sklepie w Trójmieście ale nie ma porównania... Ja sie tam ubieram i moja siostra ja jestem w ciąży a ona nie ale tak jej się tam ubrania podobają i ślicznie w nich wygląda że nawet teraz dla mamy czegoś tam poszukamy :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

Obsluga miła ale ceny z kosmosu. Ubierałam się w centrum Alfa przed ciążą i wiem jaki są tam ceny ale tyle kasy na kilka mieśięcy.Przesada.Np.tunike można sobie kupić w zwykłym sklepie o rozmiar-dwa większą, A jeansy ciążowe innych firm znajdzie się w sklepach ciążowych w trójmiescie o wiele taniej i większy wybór modeli.
Ale sam sklep przyjemny.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie sądzę aby ceny były z kosmosu - ceny są zwyczajne Pani Karollko ubranka można nosić przed w czasie i po ciąży te same one są uniwersalne i rosną z mamą i jej brzuszkiem - sama mam kilka ubranek z happy mum i proszę mi wierzyć nie są tylko na ciążę :) kiedyś koleżanka namówiła mnie na ubranka w sieci C&A i w H&M i powiem szczerze dziś z tych ubran zrobiły mi się wyciągnięte i zmechacone ściereczki a te z Happy Mum są w dobrym stanie mimo upływu czasu- wiecej powiem że jeansy z H&M nie rosły ze mną tylko mnie uwierały (chciałam ładnie wyglądać w dopasowanych a te większe były workowate)- ja zdecydowanie polecam sklepy Happy Mum mają ubrania dobrej jakości i uniwersalne w końcu pregnant or not :) chodze w ubrankach Happy Mum mimo że mój mały ma już 4 miesiace (kupiłam pierwsze w 3 miesiącu ciaży 2 pary jeansow i chyba 3 bluzeczki) Panie stawiajcie na jakość a nie cene bo potem trzeba kupić jeszcze kilka ubranek tylko po co? nie lepiej kupić porządne np. dwa ubranka? Ja w każdym razie postawiłam na jakość i nie narzekam wręcz przeciwnie jestem zadowolona z zakupów tej marki. Nadmienię tylko że byłam krawcową kiedyś i tak skrojonych super ubrań doawno nie widziałam :) Brzuszki łaczmy się i wybierajmy rozsądnie :) Pozdrowienia dla wszystkich obecnych mam i tych przyszłych :):):)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8