bardzo prosze

bardzo prosze
MAM 18 LAT I SAMA WYCHOWÓJE 6 MIESIĘCZNEGO SYNKA.MAMA MI TROCHE POMAGA ALE SAMA NIE JEST W STANIE JEŻELI KTOŚ BY MIAŁ NIEPOTRZEBNE UBRANKA ZABAWKI BUTELKI I TYM PODOBNE RZECZY PO SWOICH DZIECIACH Z CHĘCIA PRZYJME. A TATA DZIECKA NIE MA GO. WIDOCZNIE TO GO PSEROSŁO BO KTÓREGOŚ DNIA NIE WRÓCIŁ DO DOMU

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cześć Monika pisałaś do mnie ale przez pomyłkę skasowałam numer

po alimenty..

radze Ci sie przejść do sadu po alimenty na dziecko...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam w sadzie i powiedzieli że muszę udowodnić że on jest ojcem bo tak na piękne oczy mi nie uwierzą czyli dna a ja nawet nie wiem gdzie go szukac a znam go i się na to nie zgodzi. A poza tym nie chce go znać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

śliczny chłopczyk :) życze poeodzenia w wychowaniu go . Racja zworc sie o pomoc do urzedu miasta tam ci pomoga skoro jestes samotną matka

no to jaki Ty masz problem dziewczyno ?
Idziesz do sadu po ustalenie ojcostwa i alimenty. Podajesz ostatni znany Ci adres, badz adres zam jego rodziców. Ba!, Nawet jesli udowodnisz ze to ojciec Twojego dziecka, bez Dna, to rowniez dostaniesz alimenty na dziiecko! Nooo , ale lepiej uniesc sie dumą ! a tatus jak zrobił dzieciaka to teraz niech płaci !!

Ogarnij sie dziewczyno, masz dziecko i chyba jeszcze nie dorosłaś.. !
Chyba że chcesz dalej żebrać na Trójmieśćie..

Jesteś pewnie kolejna naciagaczka i myslisz ze ludzie Ci uwierzą , że jestes nie poradna..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak tyko ja nawet nie znam jego rodziny i nie wiem jak on mam na nazwisko wiem tylko tyle że nazywa się Krzysiek nie chciałam tu tego pisać ale jak wy uważacie że kłamie to muszę ja go poznałam na imprezie trochę wypiłam a już dalej nie pamiętam :(((

wiesz co ci powiem zizi nie ja nie jestem naciągaczem to co mowie to prawda a ja nie proszę o pieniądze tylko o ubranka jesteś bez serca nie życzę żebyś była w takiej sytuacji pozdrawiam

ludzie

.....kim wy do cholery jesteście!!!!!Dziewczyna miała wpadkę-trudno!Dobrze,że ma matkę,która ją wspiera.Najważniejsze,że nie zostawiła gdzieś w śmietniku dzieciaczka(co się niestety zdarza!).Ale kto wam dał prawo osądzać???To do ciebie Zizi!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zizi za ostro pojechała, ale tak na prawdę to Pani Marta nie powinna unosić się dumą tylko iść się sądzić o alimenty. Nie wiem dokładnie jak to jest, ale chyba można tez pozwać dziadków dziecka (rodziców ojca dziecka) o alimenty jeśli on się miga. Powinna to Pani zrobić. To się należy dziecku. A Pani tez będzie łatwiej z dodatkowym groszem. Nawet z tymi alimentami czeka Panią wiele trudnych chwil w życiu, jako samotnej mamie. Głowa do góry! W MOPSie są darmowe porady prawne, ale niestety tez nie wiem dokładnie gdzie. Pewnie można sprawdzić na ich stronie www. Powodzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Aśki

Zgdza się może do sodu wnieść wniosek o alimenty z dziadków.... Wiem bo moja mama tak dostawała alimenty na mnie. mogę pomoc w napisaniu wniosku do sądu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

moge pomoc

niewiele ale moge pomoc,o ile faktycznie tej pomocy potrzebujesz,ale najpierw mosze upewnic sie czy to prawda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo sam niewiele mam;-)

dziecko w firmowych ciuchac !

a tu mysli ze ktos jej da za darmo ...
ktos spojrzy na zdjecie w jakiech ubraniach twoj syn to napewno nic ci nie da, ja bym nie dala sorry !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

młode kłamczuchy !

chcialam pomoc takiej jednej, co niby 16 lat samotna matka , dala mi na mailu swoja nk, weszlam zdjecia zobaczylam, malolata w klubie z dekoltem 16 latka? w klubie od 21 lat? interesujace, firmowe ciuszki, stylowa skórka , pol cyckow na wierzchu, a tu biedna samotna matke udaje, niech szukaja pracy a nie lataja po imprezach a tu wszystko za darmo by chcialy!!!

OSZUSTKA

http://nk.pl/#profile/32049342 to jest ona!!! naciągaczka jedna dobrze ubrana a rzebrze wstydz sie i oklamujesz ludzi ze jestes ze nie wiesz gdzie ojciec dziecka a masz z nim zdjecia

OSZUSTKA

http://nk.pl/#profile/32049342 NACIĄGACZKA MA ZDJECIA ZE SWOIM FACETEMA GADA ZE GO NIE ZNA MASAKRA DO ROBOTY OSZUSTKO

Wrzeszcz

To jest trochę żałosne by się tak poniżać kogo to interesuje że masz problem i potrzebujesz pomocy się myśli k**** co się robi ja mam 24 latka i Wiem że nie jestem nie gotowa jeszcze na dziecko.Poz tym że by mieć dziecko trzeba mieć jakiś mieć lokum pieniądze i potrzebujące rzeczy dla malucha.Jak ty to napisałaś że to twojego faceta przerosło co przerosło dziecko trochę to chore ale z kim się kto za daje i puszcza takim się staje moje dziecko będzie miało wszystko nawet kochającego ojca który doba o rodzinkę nie taki który i zrobi i nara p***o twój problem radz sobie sama dorośnij trochę i zastanów się nad swoim życiem co zrobiłaś i czy było warto się bzykać nie myśląc co będzie i czy moje dziecko będzie miało to wszystko czy wychowam go dobrze i dam mu wszystko POZDRAWIAM I POMYŚL TROCHĘ

dzieci maja dzieci

tak to jest ,chodze gowniary po lokalach,poznaja nie wiadomo kogo,buch majtki w dol, i dziecko gotowego..a potem placz i lament...

wiedzialam ze to oszustka !!

Pff I ty niby jestes biedna?

Kolczyk w języku, siano w mózgu i jeszcze naciagac ludzi chce....

......

Sa naprawde potrzebujące matki

a dzieki taki naciągaczkom jak TY odechciewa sie pomagac :/ Do roboty a nie oszukiwac ludzi ;/ I ze niby nie wiesz gdzie jest ojciec dziecka? jak masz znim zdjecia na nk !! Kogo Ty chcesz oszukac kłamczucho ;/

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...