česky krtek

westchnął.. ach jo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hihihihi ciekawe ......

Dlaczego jedna osoba pisze sama do siebie i odpowiada samemu sobie ?????????? OK. można mieć 10 nicków, ale gadać - tz. prowadzić dialog z samym sobą ??? No ... wtedy to dialogiem już nie będzie.
Jedna osoba ma tutaj rozdwojoną jaźnię - czyżby schizofremia ????
moment .... zaraz sprawdzę jeszcze raz IP.
ale żeby nie można było już zmienić w protokóle internetowym adresu np. na czyjegoś z nas - to już szczyt lenistwa !!! No... żeby wiedzieć kto ma jaki to trzeba mieć ..... hihihi ---- oj oj bo Ci uwierzymy hiihihih ---- (dop.red.)

Sędzia

Ale niektórzy się znają, niektórzy mają sieć a niektórzy nie, a wszyscy piszą do Hyde Parku.
;)

Velky bratr

zakladamy, ze nie zdejmiemy.

Awari

Bardzo przepraszam. Nie otrzymałem żadnych wiadomości od Ciebie. Trzy tygodnie temu miałem awarię twardego dysku i straciłem praktycznie całe oprogramowanie, które obecnie stopniowo, w pocie czoła odtwarzam. Panuje chaos i tymczasowość. „GG” jeszcze nie zainstalowałem. Nie wiem, czy w związku z tym dawny numer jest jeszcze aktualny. Prawdopodobnie nie. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko wróci do normy i wtedy skontaktuję się z Tobą.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Sędzia

A czy Ty piszesz pod swoim dawnym nickiem? Świat jest iluzją, a cóż dopiero rzeczywistość hostów - ghostów. Jakież to wszystko mylące i złudne, no nie? Tajemnicze i pociągające. Trace Router pokazuje tylko niewielki fragment.... a niekiedy wręcz zaciemnia obraz, sprawiając, że to, co widzimy jest jeszcze bardziej niezrozumiałe, niż nam się pierwotnie wydawało... Rozmaite wredne, statyczne i dynamiczne IP kpią sobie bezczelnie z naszego IQ... Wszystko niknie we mgle, której opary unoszą się nad portami i kanałami. Ach, gdzież prawda? Tylko bardzo wczesna młodość sądzi, że można ją poznać, że można ją zdobyć i mieć....

wolny i bezpłatny przekład dla Ciebie, Sędzio

Kolęda jest o śnie pewnego renifera - Rudolfa, który sądził, że jest prześladowany i wszyscy się z niego śmieją, zwłaszcza z jego jaskrawo świecącego, czerwonego nosa. Szczerze nienawidził wszystkich wokół, wszystkich innych reniferów. Często głośno przeklinał , nie szczędząc koleżankom i kolegom gorzkich słów. Któregoś dnia do wioski, w której mieszkały reniferki, przybył Święty Mikołaj. Jest to, jak wiadomo, najbardziej święty ze świętych, pochylający się z troską nad każdym stworzeniem, toteż gdy tylko ujrzał Rudolfa, powziął decyzję o jego resocjalizacji i już nazajutrz zaproponował pracę w swym zaprzęgu. Nawiasem mówiąc, Rudolf doskonale nadawał się do tego nobilitującego zatrudnienia – jego nos oświetlał drogę lepiej niż niejeden reflektor halogenowy, a głośne, bardzo wulgarne przekleństwa odstraszały wszystko, co mogło się potencjalnie napatoczyć na szlak i zakłócić podróż. Rudolf cieszył się niezmiernie, że konsekwentnie „był jaki był” i mimo krytyki ze strony tych, którzy obłudnie i kłamliwie twierdzili, że to, co robi jest niestosowne, nie zmieniał swego postępowania. Radowało go, że zarówno znienawidzony, czerwony, świecący nos, jak i pełen agresji, odstraszający sposób bycia oraz rynsztokowe słownictwo na coś się jednak przydały. Skoro służą tak szczytnemu celowi i tak dostojnej osobie jak święty Mikołaj, to przecież nie mogą być złe – myślał sobie... – wszak żaden z innych, tak zwanych „normalnych” reniferów, nie dostąpił nigdy zaszczytu ciągnięcia sań świętego Mikołaja – tryumfował, nurzając się w ekstatycznej euforii.... Tym sposobem towarzyszące Rudolfowi od lat najmłodszych przekonanie o własnej wielkości i wyjątkowości znalazło ostateczne potwierdzenie, opierając się na materialnym, rzeczywistym substracie i autorytecie Świętego Mikołaja. Niestety, jak to zwykle w bajkach bywa, wkrótce nasz bohater obudził się i rozglądnąwszy wokół ze smutkiem skonstatował , że nie ma ani sań, ani Mikołaja, ani innych reniferków... Został sam... Tak bardzo wyklinał przez sen, że wszyscy odeszli zniesmaczeni. Odeszli przyjaciele, odeszli życzliwi, odeszli przychylni, a nawet ci obojętni. Hmmmm – pomyślał Rudolf – aaaaa tam! hehehe, co się będę przejmował, przecież to były tylko odpadki, bardzo dobrze, że sobie poszli, nie będę musiał wynosić śmieci, bardzo tego nie lubię....

baggins

dzięki, to było bardzo pouczające. Mam nadzieję że osoby zainteresowane tematem wzięły to sobie do serca :)

Sędzia

Cała przyjemność po mojej stronie.
A przy okazji - teraz już wiesz, dlaczego tak lubiane są tu serwery lapońskie : )

velkŷ bratr střihač hmmm przeciez nie napisalem niczego zlego...jeszcze nie napisalem...Jak mam sie bronic przed

sie bronic przed tymi innymi? hmm Chociaz , przyznaje, TY starasz sie byc dosc obiektywny(jak na swoje mozliwosci i nienawidzenie mojej osoby....) heheheh...och...zadziwiasz mnie czasem velkŷ bratre...widzisz, ze nawet uzywam twojej pisowni...a nie swojej...hmmmm...jakos dziwnie ostatnio na mnie dzialasz.... hmmmm
I naprawde staram sie"nie przeginac"...mimo wszystko....nawet staram sie sluchac ciebie...a to juz dosc nienormalne :)))No, ale jakos to bedzie:)
..i jeszcze , o zgrozo, tlumacze sie przed toba hmmm Zwariowalem chyba? :))))
Prosze cie...docen to co napisalem, bo dobrze wiesz-ZE NIKT NIE ZDOLA MNIE DO NICZEGO ZMUSIC....chyba, ze bedą to Przyjaciele.... JEDYNIE ONI TO POTRAFIĄ....

...a wiec...spokojnej nocy zycze....

Ps.....i mala prosba....
- uzyj swoich nozyczek...prosze-oczywiscie nie wobec mnie-bo to bezsensowne, ale wobec tych, ktorzy sie ciebie nie sluchaja....Zobaczymy czy beda potrafili tak skutecznie obejsc zapezpieczenia:)))hihihehehi...a przynajmniej zmusisz ich by przeniesli sie w inne miejsce(-mysle o miejscu wysylania tych postow), lub narazisz ich na koszty :)))
Do dziela velkŷ bratr :))))
..i tak na marginesie malutkim-bielma nie mam...(na oczkach nie mam) :))))

Ps.Och , no cos ty:(((jesli te porownanie do tureckiej hieny to do mnie, to niejak oasuje...nawet karnacji takiej nie mam:(((

Sedzio :) Ps. Wiem kto to masochista :) I zapewniam Cie,ze nie jestem nim :)Uwierz.

i zapewniam Cie-tak, jak to pisal velkŷ bratr, ze nie jest on kiszczakiem, ani kiszczak nie jest nim hihihi....roznia sie miedzy soba, na szczescie nie tylko fizycznie :)choc tej samej plci są :)

...a grozbami sie nie przejmuje :)
szanuje Cie jednak za obiektywizm:)))Bo wiem, ze sie naprawde starasz...choc...czasem Ciebie denerwuje....

I Tobie spokojnej nocki:)

a propo majteczek asystenki :)))-stringi to tez majteczki...tylko troszke mniej materialu zuzyto na nie...hmmm lubie

w nich chodzic? hmmm...przeciez one wlazą w...no "tam" wlaza hehehe :))))
Kochane...i dziwne te Istoty...te nasze KOBIETY :)

pa

Lenn...

Och...jaka Ty odkrywcza...lecz moze Ci przypomne-lub powiadomie, ze wulgaryzmow uzywaja wszyscy, bez wzgledu na status spoleczny, czy tez emocjonalne konigacje... :)
...czy musze Ci sto razy powtarzac, ze nie jestem Aniolkiem????czy ja sie wybielam???jakbym byl tak falszywy...na pewno staralbym sie nie uzywac wyrazow uznawanych za "zle"....
Wiem, ze to nie Twoj klaun...ale on chce byc ...Twoj...hmm :)))
Wybacz te uzaleznienia fizyczne...tak jakos mi sie napisalo....wychodzilem z otwartymi rekoma do Kiszczusia....ale on nie chce tego...wiec juz nie bede :)))
Rozsmieszylas mnie tym zdaniem-zacytuje je, wybacz :"(...)pojedz sobie na 3 tygodnie do niemiec a potem wypowiadaj sie na jakikolwiek temat zwiazany z polska(...)" A dlaczego mnie rozbawilo?Jesli sama nie wiesz, moze ktos Ci powie -napisze Lennonko :))))
A na temat stronniczosci, lub tez obiektywizmu odpowiem Ci tak : ...popatrz na posty Sedziego....wiec nie pisz mi, ze musisz byc za mna , bys nie byla stronnicza !
Och, Biedaczynko "moja" :))))...a wiesz...wiesz, ze sie troszke zmienilas?
Nie napisze Ci czy na gorsze, czy tez - lepsze....ale....hmmm zmienilas sie...Nie tylko ja to zauwazylem...ale ktos jeszcze....(i nie wymyslam sobie, bo dowiedzialem sie o tym od tego "kogos" wczoraj w nocy....hmmmm
Spokojnego snu Ci zycze...
mimo tych Twoich napadow na mnie....(przyznam, ze starasz sie delikatnie to robic....hmmm)
Ps. ....normalnie nie jestem cynikiem...hmm to glownie hydepark "nauczyl" mnie takiej postawy...to tez moja obrona...moze lepsza od....wulgaryzmow... :))))
..a moj smiech nie jest "cieniutki" hihihi...uzywam kobiecego "hihihi"...to tez ...takie moje ironiczne hahanie :))))) hihihihihi....
Zapewniam Ciebie moja damo, ze nie bawi mnie zwracanie na mnie uwagi:))) a powiem Ci tak w tajemnicy, ze jest nawet wrecz odwrotnie...Tak, malo mnie znasz....strasznie maciupko....
I NIC we mnie diabolicznego Lenn...no wiem, ze KOBIETY pociaga CZASEM taki wizerunek...lecz niestety-ja nie jestem diabolikiem hmmm
Czy mam zalowac?
Lecz niestety nie zmienie tego Lennonko :(((....
...a ze odpisuje "s"..... to w jakis tam sposob okazuje im, ze czytam te smieciowate posty....to taki moj....smieciowaty szacunek....szacunek zauwazania wszystkich ...nawet ich....:))))
Do asystentki i tak pisze bardzo delikatnie....hmmm ...lecz TY Lenn kolejny raz nie widzisz jej niezbyt gleboklich podtekstow :((( Mile byloby dla Ciebie, gdyby ktos zyczyl Ci smierci???? Lenn...hmmm szkoda, ze tak piszesz :((((
I wad mam duzo...lecz nie wytykam moich wad-innym....Wstyd by mi bylo... hmmmm...czasem moge sie zapomniec...lecz rowniez zaznaczam, ze sam anioleczkiem nie jestem....
Mit to, czy rzeczywistosc???
Jak widac, dokladnie czytam wszystkie posty...naprawde dokladnie ....
...czasem odpisuje bezposrednio...a czasem w postach do innych osob wracam do zarzutow z tekstow innych userow....

prosze....niech Ci sie "chce"...niech CHCE Ci sie...(chyba wiesz o czym pisze?) :)

I powroce raz jeszcze do "POLSKI"
- dla mnie nie jest to temat na zarty:( Kocham swoja Ojczyzne, KOCHAM SZCZERZE I...BEZWZGLEDNIE...to MILOSC od pierwszego wejrzenia....i NIC nie zachwie temu uczuciu Lenn....wiec kolejny raz zle trafilas....nie ja bede sie smial z Ciebie, nie JA!!!!!!!.... jest iaczej....-w moich oczach( i w tym wewnetrzym oku)-jestes....wartosciowa osoba...zagubiona deczko w tym wszystkim, co sie wokol dzieje(wokol hydeparku i bylej gratki), ale jak widac...mimo Twojego stosunku do mnie...ja Ciebie nie staram sie zesmiecic(lub zeszmacic, jak ktos inny by napisal....) hmmm

...a teraz juz spij dobrze :)
...pomysl o tym, co napisalem....
...albo i nie mysl o tym.... hmmm
Spij, teczowych snow....pa

Bagginsowaty...dla Ciebie rowniez cieple pozdrowienia ...

Ps.Hmmm wiesz co?.....szkoda, ze napisales te przypowiesc o Rudolfie.........teraz ci" inni "pomysla , ze to o mnie....
Szkoda Bagginsie..... :(((
Nie jestem Rudolfem ...choc...naprawde zaluje go.....
I zaluje, ze taka przypowiesc wybrales....i to do Sedziego hmmmm

Wiem, ze jestem uczulony na ten hydepark....no, ale jakby moglo byc inaczej????-
i nie serwer laponski, a JAPONSKI...zapamietaj......jeszcze dziala , admin dal mi na razie spokoj...nie musze innego uzywac....

To nie bylo mile :(((
Bagginsowaty..... :(((((

- N A K O N I E C ;jakos tak mi sie to wszystko "napisalo" w tej samej minucie....

Dobranoc.

asystenko:)))...dzieki za kartke wirualna :)))heheheh....ladne oczka masz ;)))) papapap

Ps. Z lekkim opoznieniem odebralem, lecz odebralem-a to chyba najwazniejsze? :)))

K.NN.

Czy naprawdę sądzisz, że popełniłem błąd literowy w słowie "lapoński" ?

Pozdrawiam, dobranoc.

Bagginsie...wiem,ze wiesz ze to calkowicie rozne kultury....lecz...wiesz tez (chyba...) jak czytam wyrazy...Tyle razy tutaj

Przepraszam....
Spij spokojnie....

poranna audycja z zakładu

-> Stvoříčko
przyszedłem na wyraźne zaproszenie, za które pięknie dziekuję. Wciągnę się, popatrzę, podogryzam czasem, pośmieję z siebie samego i już zostanę.

a tak na marginesie- strasznie "czesko" się tu zrobiło, czyżbym miał się cieszyć, że w jakimś tam stopniu jest to moja zasługa ? ( o ja nieskromny, a co by na to wszystko powiedział dr Petr Jokes ?- mój uniwersytecki guru z gramatyki, literatury i historii czeskiej :)))

-> bruno grad
ale przecież ja nie tylko nie trzaskałem żadnymi drzwiami, ale nawet nie złożyłem wymówienia. Ja???? Najlepszy i jedyny normalny członek personelu medycznego szpitala w Leśnej Gó... a nie to nie ten serial. W każdym razie to ja nakręcam ten szpital. To, że kilku czubków uciekło ( jaka tam ucieczka, sam ich wypuściłem, niech zaznają wolności, wrócą i tak za kilka dni :))) ) nie znaczy jeszcze, że mam podawać sie do dymisji. Czy politycy tak robią kiedy coś splami ich honor ? No, to ja też nie muszę.

a o 5:35 z zakładowych głośników leci Lou Reed z "extasy". To wszystkich przebudzi na pewno.

Wyjątek z wczorajszej sesji

(zrozumieją ci, którzy znają kawał o chomiku.
Co to takiego "Licz", można sobie wyszukać.
Paladyni to święci rycerze związani zwykle jakimś dobrym bóstwem, tępiący Zło dla zasady)

-Dlaczego ten licz jest owinięty taśmą?
-A, to wiedzą tylko paladyni.
-To może wiedzą też coś o mumiach...?

Baggins

serio wierszyk ten wkleiłeś pod moją osobowość ? (jak pisze K.NN.?) - jeśli tak .... jest mi b. przykro :((( że nic a nic nie zrozumiałeś - a może się mylę ??
O co chodzi z tym lapońskim serwerem ??
(którego tutaj się tak bardzo lubi) - nie kumam ;))

O proszę - cenzura chyba wróciła!

Cennzura nie lubi jak się ktoś wybija.
Cenzura go wtedy - buch obuchem - i odsyła do szeregu na koniec kolejki.
Przyszła Tu i posiedzi. To wersja prototypowo-testowa. Nie wiadomo jak się sprawdzi w praniu. Przetestujemy ją sobie. Cieszycie się?
Nooo - napiszcie, że się cieszycie ;-)

Opiekunie drogi.....

Nasza radość nie zna granic...
Wprost umieramy z rozkoszy patrząc na Twoje poczynania...
Chyba coś Ci nie wyszło w tym teście.

Wielki Bracie

6, 8, 12, 30 czy 40%

Sędzio

Czy nie sądzisz że wybór przez ciebie takiej roli oraz ksywki jest przejawem chęci domonowania i narzucania swoich sądów innym?

wielki Bracie

Krystalicznie przeroczyste, złociste, czewone przezroczyyste, czy może z lekkim zółtawtym odcieniem. a może coś białego jak mleko?

Zwirzu

30 procent czegoś białego. Jest taka opcja?
Jeśli nie ma to poproszę o dodatkowe podpowiedzi...

Asystentko Zabójcy

To jest prototyp testowy, który się często psuje.
Gdzieś trzeba przetestować. Padło na HP.

k nn

a jednak mi sie nie chce.

czemu ty to dalej ciagniesz i ciagniesz. bez konca. wiesz, mecza mnie twoje wynurzenia.

k nn

kazdy czlowiek sie zmienia, nie tylko na lepsze, bo w kazdej zmianie jest i to i to. nie jestes odkrywczy rowniez, piszac ze sie zmienilam. mialam na cale zycie pozostac slodkim 'dzieckiem gratki' (nie moje okreslenie) w dzwonach?

myslisz moze, ze umieram z ciekawosci, z kim rozmawiales?

k nn

tak, malo cie znam, ale nie musze znac cie od podszewki, abym sie mogla wypowiadac na temat tego co do mnie piszesz. i nie mam z tego powodu kompleksow. ani urazow. ani niczego innego, wlacznie z poczuciem winy.

a propos stringow

wlasnie o to chodzi ze jak wejda 'tam', to ich nie widac. bo jakby sie cos odznaczalo na obcislych ubrankach, toby sie komus nie podobalo. kobiety kobietom zgotowaly ten los.

znam przynajmniej kilka kobiet, ktore utrzymuja uparcie ze stringi sa milion razy wygodniejsze niz 'normalne' gacie.

dla ciekawych: to tak jak z okularami. po pewnym czasie nie pamietamy o nich.

post scriptum

a jak nie widac ze kobieta ma majteczki, to sie mozna zaczac zastanawiac, czy rzeczywiscie...

mixer

ja tylko chce zeby sie mnie nie czepial za tzw niewinnosc, kazdego mojego slowa..

i zeby przestal chichotac!!!

hmm, to podejrzane

mixer, czy mi sie przysnilo, ze ty do mnie napisales???

Lenn

O tak!
Sen?
To mógł być Twój najgorszy koszmar :)
hihiihhichichiuchychiechiechie

Velky bratr

i tak zaraz znikniesz:)

nie wierze w ciebie.

w Trojmiescie

cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza, irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje mnie pewien Kiwdul.

ps. nawet w niemczech

Lenn

Uwierz w Ducha

Lenn

Uwierz w Brata. Taki fajny metal z niego :)

Velky

to znaczy wysoki, szczuply i ubrany na czarno?:)))

Lenn

Taaak

velky...

hi hi, a mi sie juz zmienil gust.

ale dzieki za pamiec, chcialam sie tylko upewnic:P

Lenn

Zauważyłem, że na gorsze :-P
A mnie się zmienił kierunek audytu i odbiór otoczenia.

lubie

grubych, plaskich i w kilcie

halooo...

no to jak odbierasz?
i z ktorego kierunku?
tudziez w ktorym?

Lenn

ROTFL :)

velky bratr

cos ci sie chyba faktycznie zmienilo...

Lenn

Kierunek hermetycznie introwertyczny.
Mocno południowy - jeśli za punkt odniesienia przyjmiemy Trójmiasto.
tymczasem przemieczczam się do norki Stworka na małe białe okołotrzydziestoprocentowe

Kiwdul

Doceniam i zauważam pozytywną różnicę. A ty doceń, że nie proszą cię o paszport na granicy Japońsko - Polskiej :-)

Może ktoś mi powie?

Może ktoś mi powie, kiedy znikną te okropne BUDY z pasa startowego na Zaspie?Slumsy w Bangladeszu wyglądają porządniej!Handel w takim miejscu urąga wszelkim dopuszczalnym normom.Zarówno pod względem higienicznym, jak i estetycznym.Po zmroku zaś, roi się tam od szczurów, które wielkością nie różnią się od kota.Sprzedaje się tam nabiał, pieczywo, mięso, owoce, ciuchy, słowem mydło i powidło.SANEPID zaś biega po nowo wybudowanych pięknych sklepach usytuowanych vis a vis wspomnianych slumsów i wlepia mandaty za to, że ekspedientka nakłada ziemniaki do siatki nie mając na ręce rękawiczki.Byłem tego naocznym świadkiem. Coś tu chyba w tym wszystkim nie pasuje.A może to Ja jestem niedzisiejszy?

Sędzio, drogi kuzynie

Niech Ci nie będzie przykro, w ogóle niech nikomu nie będzie przykro w ten słoneczny-szkoda-że-tak-jesienny dzień. Wystarczająco smutny jest schyłek lata – metafizyczny, niepokojący spokój końca. Światło. Więcej światła nie będzie. Światła nie będzie już więcej. Nie będzie więcej światła. Będzie więcej nie - światła :(

do "ktosia"

Lepszy stary wróg niż nowy-stary przyjaciel? Serio tak myślisz?

baggins

swiatlo jest zawsze, ale nie zawsze bedzie (co za paradoks slowny). na razie sie ciesz i je zapamietaj. chwilka po chwilce.

knn

koniec!
nie rozumiem (w pelni) tego, co chcesz przekazac.
pominales jedno moje pytanie.
ale juz dobrze.
taki ze mnie gowniaz.
jak dorozne, to zapewne osiagne Twoja glebie myslenia... tak potzrebna w zyciu.

Pozdrawiam Cie Agusiu :-)

mam nadzieje, ze pobyt udany :-)

ja juz w domku, w GDA :-)

mimowolny obserwatorze

tu wszystko jest na odwrót.

fajnie jest

fajnie fajnie fajnie...... !

gatka szmatka pozdrawia

miłych gadek szmatek

Lenn,

tylko irytuje.

Lenn...

...myslisz, ze Ty mnie nie irytujesz????Ale czy napisalem o tym???...przeciez staram sie pisac z Toba spokojnie...dlaczego w Tobie jest tyle zlej woli w stosunku do mnie???? :((( i wlasnie to jest smutne :(((

pa :(

Kiwdul

Siedzimy tu sobie wspólnie w jednym pokoju, sączymy białego wermuta z lodem i rozmawiamy o Tobie. Jest wesoło.

Za godzinę

będzie weselej

Drodzy Czytelnicy

Posty podpisane K. NN. lub Kiwdul czytacie na własną odpowiedzialność. Wszelkie szkody moralne i psychiczne wynikłe z czytania ww. postów nie doczekają się żadnego zadosćuczynienia. Mniej odpornym radzimy nie czytać i nie odpowiadać.

Szefie drogi

Jako Twoja oddana pracownica uprzejmie prosze zostwić dla mnie nieco napoju wermutem zwanego.Wszak muszę sie pokrzepić przed kolejną pogawędką z Kiwdulem.

zwierz, Stvoříčko, aube, kiszczak, velkŷ bratr

...na zdrowie...tylko, ze zal z tego ze przylaczyla sie Stvoříčka...
..nie zachlysnijcie sie napojami....

Drodzy Czytelnicy

Proponuję urządzić małą zrzutkę na podręcznik gramatyki i ortografii dla naszego drogiego K.NN.
A dlaczego przeczytajcie sobie jego post poniżej.

heheheh smieszna jestes asystentko :))) nie rozpoznajesz literowek od bledow :))moze tobie pomoc ?..a zreszta nie chce mi sie

wy...wiec ide stad, teraz mozecie sie wynaturzyc...Droga wolna.

k nn

to nie jest zla wola, po prostu wszyscy sie z ciebie nabijaja... to samo zabojca z urzedu. trzeba duzo samozaparcia zeby sie nie usmiechnac czytajac jego ost., mail. to ty we wszystkim weszysz spisek i baaaardzo zla wole. nie pomyle sie chyba, jesli napisze, ze wiekszosc z ludzi piszacych 'przeciw tobie' pisze pol zartem, pol serio. nie traktuja siebie (ani ciebie) smiertelnie powaznie, w przeciwienstwie do ciebie.

wyluzuj...

kiwdulowi

nie chce sie pisac....

I CO MY TERAZ POCZNIEMY?!?

Lenn...napisze jeszcze raz,do Ciebie i ide gdzies,gdzie przebywa wiecej ...normalnych osob...

Nie wszyscy sie nabijaja ze mnie, a ci "wszyscy" sa sobie samych warci! Jesli dla Ciebie to co wypisuja podchodzi pod dobry zart, to nie mamy juz o czym mowic...bo daleko do zartu tym postom! Ty chyba nawet nie wiesz co to dobry zart, jesli przebywasz z takimi...Nawet kiszczak nie potrafi napisac czegos bez obrazenia innych! A ciagle sie mnie zarzuca, ze to ja wlasnie tak robie...Lecz ja nie nabijam sie z kogos w tak ..bandycki sposob...W ogole sie nie nabijam.Moge z kims pozartowac, lecz nie tak, jak to robia ci ktorych tu bronisz!
Nawet teraz nie zdolalas pozbyc sie ironii :((
Tak, ja nie traktuje pisania tutaj jak jedynie dobrej zabawy, by dolozyc komus, kogo nie znam, bo przeciez nic mi ten ktos nie zrobi!-to wlasnie jest te myslenie tych od twoich zartow!..i wlasnie to o nich swiadczy!Zawsze mialem nadzieje, ze znajda sie tu osoby, ktore to dojrza...i sa takie soby na szczescie(!)...
pa

k nn

czy ty w ogole nie masz jakiegos dystansu ani do siebie ani do tego co sie tu wypisuje? niedlugo sfiksujesz do konca probujac odpisac wszystkim smiertelnie powaznie na nieszkodliwe posty.

Ludwisiu

Jesteś mój, tylko mój.

Plk Kiszczak

owin go tasma

Lenn

Dziękuję. To właśnie dziś robiłem, chodząc po mieście z aparatem fotograficznym. Najpiękniejsze jesienne chwilki to 1/60 i 1/30 sekundy. Krótsze ustawienia spłycają głębię i kolory.

K.NN.

Życzę miłego wieczoru i nocki, które spędzisz zapewne „między niebem a ziemią”. Nie mylę się? Hmm .... nie niebo, nie ziemia... gdzie to (zum Teufel) jest? Twierdzisz, że są tam „normalne osoby”, z czego wypływa wniosek, że tu są „nienormalne”, czyli z jakiegoś punktu widzenia gorsze. Kryje się w tym rozumowaniu założenie, że nie są to osoby takie same ani te same. A czy cokolwiek pewnego jest na tym świecie? W szczególności, czy dałbyś głowę, że "aksjomaty" budujące fundament Twych rozumowań nie są zaledwie umowne?

P.S. Dlaczego nie akceptujesz ludzi, wszystkich i każdego z osobna, jakimi są?

Baggins

kurcze, nie dlatego ze napisales cokolwiek do kiwdula, ale lubie Cie. jestes cudownie spokojny. przynajmniej tak to odbieram. i madry.

...wrocilem na chwile,lecz nie na dlugo...

Bagginsie...nawet Ty nie potrafisz czytac(albo tez nie chcesz...) :(... i tak jest budowane zludzenie...falsz .. :(...a napisalem niedawno tak : "(...)i ide gdzies, gdzie przebywa wiecej ...normalnych osob... (7 Września 2003 godz. 19:48) (...) "
..wiec jesli ktos potrafi czytac-nie bedzie pisal, ze twierdze, ze wszyscy tu sa nienormalni!!!!
Nie jestem Chrystusem , by akceptowac tych, co krzywdza innych...i to w taki"smieszny" sposob, jak to napisala Lenn ... :(((
A Ty...Ty jesli chcesz byc jeszcze wiecej obiektywny...natrudz sie troszke wiecej w czytajac moje posty....i nie stwarzaj wrazenia , ze ja tu wszystkich obrazam...Bo wlasnie ci "wszyscy", ktorzy nie sa WSZYSTKIMI twierdza podobnie...ze obrazam i ze smieja sie ze mnie....
A niech sie smieja, nie mam zalu za to....po prostu z takimi ludzmi nigdy nie bylbym dosc blisko, by mnie poznali..zreszta oni nawet tego by nie chcieli...
...kryjac sie tchozliwie za wciaz nowymi nickami...
Nie mam juz zamiaru tysiace razy pisac o tym samym(!!!)....
pa....
jesli chcesz...dolacz do ich szampanskiego nastroju....

Nie, Kiwdul

To ty nie ppotrafisz pisać

>:-)

Spotyka sie Syzyf z Edypem w Bronxie
- Yo! Rolling Stone!
- Yo! Mother Fucker

Kwisatz H.

TAK !!! -- Dlaczego ? Bo jestem sędzią !

baggins

Wieczorem, póżnym nieco pozdrowienia przesyłam.

Sędzio

NIE!!!!!
Dlaczego? Bo jestem o b i e k t y w n a

Sędzio

Bilbo, Malyah
co za różnica.....

No tak

Nadal czuję smak sznureczka.

Stvoříčki

děkuji vám :)

To był....

wermut,
grzaniec
wermut
wermut

no i redds na koniec

z pozdrowieniami dla wszystkich, którzy tam byli...

Obdukcja

Od ukąszenia nieznanego zwierza ucierpiał materiał sztruksowy. Żadnych, choćby mikroskopijnych obrażeń na ciele nie stwierdzono.

...nie poblazajcie sobie :)...ja nie spie,bo jeszcze wy nie spicie...Nie spie,bo to nie moja godzina na sen.

pa..zaczekam jeszcze...

Nie będziemy sobie pobłażać

Denaturat zostawimy na koniec. Jedną butelkę do przemywania ran szarpanych, a drugą dla palacza z kotłowni

Sanitariuszu Gerardzie

To czyj jest w takim razie ten formularz rezygnacji z wykonywanego zawodu leżący na biurku Krewkiego? Szorstky'ego? Lśniącej Śliny?
Maszynopis i trzy krzyżyki zamiast podpisu nie ułatwiają rozpoznania.

stvirićko

Nie ?? - ale to było pytanie do mnie :)) nie do Ciebie
No chyba że .... Zwierzu ciebie się pyta a nie mnie ...;)
Uważasz że nie narzucam - czy nie chcesz abym narzucał ?? (to dosyć ważne).
Aha ... czy w tym sporze (K.NN. Kiszczak, Lenn, Malayach, Zwierz) uwarzasz się za obiektywną ???
Najleoiej jak wszystkie strony się wypowiedzą na to pytanie nie wyłączając Ciebie ;)
Pozdrawiam

Loza szyderców

NIC NIE ROZUMIEM .... (??) CO ZA RÓŻNICA , JAKA RÓŻNICA, O CO CHODZI ??

Inne tematy z forum

Vibracje (18 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Muza musi grać. (2834 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...