chce przeprowadzic sie do Trojmiasta

w zwiazku z tym chcialabym poprosic mieszkancow i czytelnikow tego forum o wskazowki jak, gdzie, u kogo szukac pracy.

Szukanie na odleglosc jest bardzo trudne, mieszkam w tej chwili w Warszawie i potencjalni pracodawcy patrza na mnie co najmniej dziwnie (w domysle:"No tak, z Warszawy,to pewnie chcialaby zarabiac nie wiadomo ile"). Prawda jest taka, ze zdaje sobie sprawe z tego ile moge zarobic,ale w zwiazku z tym,ze w Warszawie juz mieszkac nie chce, pracy tutaj i tak nie mam, to...co mam do starcenia?
Poradzcie prosze gdzie tacy 'obcy' jak ja powinni szukac? Czy tylko GW Praca? Jak Wy znalezliscie prace?
Bede wdzieczna za wskazowki.
Pozdrawiam
tibi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: chce przeprowadzic sie do Trojmiasta

zapomnij o pracy w trojmiescie. skonczylam handel zagraniczny i uczelnie w wielkiej brytanii, angielski perfekt i od 3 lat nikt mnie nie chce wziac do roboty.

Czy Ciebie za przeproszeniem pogielo?!?! Na Twoim miejscu w zyciu bym sie nie przeprowadzil!!! Ja wlasnie planuje pracowac w przyszlosci w stolicy, bo tu pracy ni ma, a jak jest, to zarobki do du...

zycze Ci szczescia w tzw. stolicy
aaa!!! i duzo zdrowia, szczegolnie psychicznego.
alleluja!
tibi

mi sie udalo, przypadkiem, bo nie bylo tego w planie :) ogloszenie w GW, praca, pomogli nieznajomi i tak sobie tu juz mieszkam ponad rok. powodzenia!

las napisał(a):

> mi sie udalo, przypadkiem, bo nie bylo tego w planie :)
> ogloszenie w GW, praca, pomogli nieznajomi i tak sobie tu juz
> mieszkam ponad rok. powodzenia!

====

powiedz jak Ci tam jest? jestes zadowolony? skad jestes?
zapraszam na maila: tibidabo@tlen.pl
pozdr/tibi

Inne tematy z forum

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (21 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Wrozka Justyna z Sopotu - prosze o pomoc w odnalezieniu kontaktu (24 odpowiedzi)

Witam :-) Ponawiam swoja prosbe o pomoc w odnalezieniu kontaktu do wrozki Justyny z Sopotu. To...