co się stało z japą??

co się dzieje z japą? Od jakiegoś czasu widzę że zamknięta. Remont czy splajtowała? Wie ktoś?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: co się stało z japą??

Tak splajtowała...:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja ostatnio pytałam Panią w kiosku vis a vis . Ona twierdzi że jej kiosk zostanie przeniesiony poniewaz plany drogi Słowackiego przewidują poszerzenie Hynka oraz utworzenie pętli autobusowej w tym miejscu.
Powoduje to usunięcie budynku po Japie.
Skoro pracowali do końca roku ,to jest to prawdopodobne.
Zawsze było tam dużo klientów,jedzenie dobre, wiec dlaczego mieli splajtować?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no jedzenie juz od dawna nie bylo az tak dobre jak jeszcze 3-4 lata temu, jednak fakt ze klienci tam byli
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tam teraz chyba jakiś szmateks jest...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szmatex jest, ale klientow w japie od dawna juz nie bylo.. zarcie coraz gorsze. Kiedys bylo dobre.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedzenie w ostatnim czasie było fatalne, pozostał tylko sentyment. Teraz jest odzież używana a klientów przejął donner
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Japa to tylko i wyłącznie lata 90. Wtedy jeszcze nie było za dużo zagranicznych sieciówek w Polsce, a i hot-dogi w Japie były całkiem smaczne i dobrze podane.

Potem zaczęli na wszystkim oszczędzać. Jedzenie było tak podawane, że wysypywało się na cały stół. Zielone ręczniki papierowe zamiast serwetek - żenada. Obsługa, w czasach gdy już inni postawili na szacunek wobec klienta, w Japie nadal była opryskliwa. Jedzenie z czasem zrobiło się zwykłym odpadem w bułce.

Wieczorna, żulerska, klientela tego baru też zniechęcała normalnych ludzi do odwiedzania. Sam przez to menelstwo wolałem jechać do MAC-a przy Uniwerku.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

no w tych latach 90 jak pisałeś jadło dobre było fakt
wyrywało z butów za małą kasę :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

już nigdzie nie dostanie się takiego gyrosa jak w japie w latach '90 :(
no i ta reakcja cwaniaczków, który byli pierwszy raz i wzięli sos ostry - bezcenna :P
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak znajdziesz takiego gyrosa a nawet lepszego na zaspie w lotni na przeciwko cukierni niedawno otwarty lokalik żarło pierwsza klasa-gyros zarąbiasty, nie wiem czy już zrobili sprzedaz na dowóz, ale ogólnie bardzo ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

a ja chwalę sobie nowo otwarty lokal na Burzyńskiego pizzeria pokoleniowa super pizza takiej nigdzie nie zjesz a do tego codziennie nowe dania z kuchni polskiej w dobrych cenach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...