czy istnienie "normalna" praca na zlecenie dla ludzi nie mających statusu studenta?

Witam,
od jakiegoś czasu rozglądam się za dodatkowym źródłem dochodu. Jestem osobą wykształconą, mam pracę w trybie 8 godzinnym od poniedziałku do piątku w godz.7-15. Napotykam jedynie na takie ogłoszenia pracy na zlecenie, gdzie wymogiem jest wiek, do 26 roku zycia, status studenta lub ucznia? Wątek ten poruszam w celu poznania Waszych opinii - czy istnieje szansa na dodatkową pracę dla osoby powyżej 26 roku życia-niekoniecznie w akwizycji, tzw. "rubryce towarzyskiej", sprzedaży ubezpieczeń, kosmetyków itp.? Jakie macie doświadczenia?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: czy istnienie

Tak, istnieje. Ja chętnie zatrudnię osoby powyżej 26 lat, jeśli mają doświadczenie w aktywnej sprzedaży. Praca polega na sprzedaży kredytów w systemie prowizyjnym. Umowa zlecenie, czas nienormowany, praca również dodatkowa. Szczegóły ogłoszenia tutaj:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/mobilny-doradca-kredytowy-trojmiasto-ogl4102156.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: czy istnienie

nie wiem czy dodatkową, ale ja własnie dostałam wczoraj ofertę pracy na umowe zlecenie z zusem fakt faktem praca od 10-18 ale ważne , że praca jest:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Życie za granicą to też nie bajka... (51 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...