dekoracja stolu w Magnacie/bojano

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, ktore mialy wesele moze podziela sie swoimi impresjami nt dekoracji stolu w Magnacie? Lub panny 2007 jesli maja juz jakies plany odnosnie tematu tego watku? :))) Jakie wybralyscie obrusy, czy kwiaty same ukladalyscie wedlug swojej wizji? Jesli nie to jak to robia w Magnacie, jakie kwiaty kupuja? :))
Jak wyglada sprawa ze swieczkami na stole i swiecznikami, jakie oferuja oni :))?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dekoracja stolu w Magnacie/bojano

hej ja robię sobie stół biało bordowy... w magnacie mają przepiękne złote świeczniki które można wykorzystać.. ja do nich chcę bordowe świece.. i kwiaty.. tylko jeszcze nie wiem jakie bo nie wybrałam swojego bukietu... a na stole musi być jakiś motyw związany z moim bukiecikiem... ale wszytsko dopne w kwietniu i oczywiście wizytówki..zastanawiam się jeszcze nad rozsypaniem płatków róż na stole ale narazie nie wiem czy to wykorzystam..

dzieki wielkie ;) a jakie kolory swiec jeszcze maja?

ona wogóle proponuje złote..ale świece ja sama chce sobie kupić, żeby były takie jak chce...;-)

hopka

moze ktos jeszcze?

Inne tematy z forum

Hiena cmentarna (4 odpowiedzi)

Jak dorwę osobę, która kradnie kwiaty na cmentarzu w Bojanie, to przysięgam, że ręce połamie.

Kanalizacja (6 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...