dla dziewczynki na 11 12 lat

dla dziewczynki na 11 12 lat
oddam za slodycze dla dzieci ubranka sa w stanie bardzo dobrym kurteczka zimowa czarna z kolnierzem i rekawami obszyta futerkiem oraz inne rzeczy tel.507927320

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

....

kurteczke i inne to znaczy jakie? prosze o odpowiedz jestem zainteresowana >slodycze dla ilu dzieci ?
pozdrawiam .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kobieto nie umiesz czytać??????????? oddam to oddam !!!!!!
Co znaczy oddam za słodycze???? To jest zamiana.
Widać, że POLACY nie znają znaczenia słów!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

re

nieaktualne

Ale widzę,że tu ktoś jest spostrzegawczy(dot.mimi).Pewnie cały czas siedzi w kategorii "oddam" i jak widzi,że coś niejest do oddania tylko na zamianę to odrazu się denerwuje i komentuje innych.Widocznie jest to osoba wszystko potrzebująca,bo już nie pierwszy raz widzę tej treści komentarze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

OOOO proszę bardzo; ten kto pisze tu o mimi widać, że też cały czas siedzi w ogłoszeniach skoro wie, że takich komentarzy jest więcej, pewnie siedzi i czyta non stop bo ja np nie spotkałem się jeszcze z podobnym a jeśli nawet to co??? mnóstwo ludzi tu czyta i każdy może napisac co mu się podoba :))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

POPIERAM

Popieram, ta osoba ciągle kogoś tu obraża i pewnie ona podpisała się jako Edek, ale to chyba Edek z krainy kredek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

kto kogo tu obraża????

fajne te komentarze, czytam i śmiać mi się z was chce, nic w nich nie ma obrazliwego ani żadne wyzwiska ani nic podobnego.
Dobre Edek z krainy kredek HI HI HI
Ania czy ty myślisz, ze tu tylko jedna osoba pisze???? jak tak to zejdz na ziemię, Edek ma racje; tu siedzi sporo ludzi a ludzie którzy piszą ogłoszenia to niech dają do odpowiednich kategorii i nie będzie problemu, właśnie po to jest kategoria oddam i zamienię

ODDAM TO ODDAM !

Zgadzam się .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

niby oddam

Ja tez uwazam, ze jak oddam, to oddam. No i wlasnie siedze przed komputerem, swoim.

ZAMIENIE

Też jest taka kategoria . Może okulary ???

Inne tematy z forum

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...