dlaczego wciąż nie ma strony banino.pl?

wie ktoś może co się stało? taka strona jest potrzebna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dlaczego wciąż nie ma strony banino.pl?

Komu?

właściwie chodzi mi o to czy taka strona prowadzona przez niezależnego administratora miała by sens? czy mieszkańcy tego by chcieli? wiele małych miejscowości i wsi posiadają taka stronę. myślę że przydałaby się ze względu na rozwój Banina.

Miałaby, gdyby była prowadzona z sercem i pomysłem i skupiała w sobie szereg informacji zwiazanych z Baninem i jego najbliższym otoczeniem. Proponuje zaglądnąć na stronę http://www.chwaszczyno.pl/ - róznica jakościowa jest aż nadto widoczna. Dotychczas miałem wrażenie, iż było to zwykle forum, wypłakiwalnia oraz tuba naszy samorządowców ale tylko w zarkresie, który im odpowiadał.

Rzeczywiście trudno powiedzieć, żeby ta strona była niezależna - szczególnie w kontekście tekstów o obwodnicy, jakie były tam zamieszczone kika tygodni przed tajemniczym wyłączeniem...

Co stoi na przeszkodzie, żeby wykupić domenę i samemu zrobić to lepiej? Subskrypcja kończy się w maju, więc zamiast narzekać - do roboty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Banino.pl została prawdopodobnie wyłączona ponieważ administratorowi nie było na rączkę że ludzie z Banina jednoczą się w sprawie obwodnicy. Jeżeli nowa strona miała by być także zależna od Jakiegoś radnego i jego światopoglądu ta ja dziękuję. Rejestrujesz się ,angażujesz w różne dyskusje,dajesz ogłoszenia a potem administrator strzela focha i wyłącza serwer, a dane forumowiczów zareejstrowanych zostają-fajnie?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...