dobry fryzjer ? - rumia

dziewczyny mozecie polecic dobrego fryzjera?
chodzilam wczesniej do abrahama do p.marleny ale chcialabym troche mniej tym razem zaplacic za farbowanie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: dobry fryzjer ? - rumia

na debórskiej ale nie przy rynku tylko ciut dalej młoda ale dobra fryzjerka farbowanie tez tam zaliczylam i udane:) wczesniecj chodziłm na ceynowy ANNA ale nie ma juz mojej fryzjerki więc musiałam poszukac kogos innego.ceny tez przystepne:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a pamietasz ile placilas za farbowanie? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdecydowanie ALEX na Roszczynialskiego, chodzę tam od lat na różne "rzeczy", bardzo polecam, jak coś to mam kilka fotek ich prac :)

jeden kolor ich farby dlugie wlosy 90zl albo 60zl bo mialam jeszcze sciete i ulozone troche i bylo cos 100zl razem albo 120zl ale to nie wydaje mi sie wygorowana suma chociaz moge sie mylic.zawsze mozna zadzwonic i podpytac:)a ten na debogorskiej to chyba Wiola sie nazywa.

dziekuje dziewczyny!

Karolinka jakbys miala jakies foto rozjasnianych wloskow to bede wdzieczna za przeslanie . mail mam w profilu.

jestem szatynka i zawsze farbowalam na braz, ciemny braz. a teraz wrocilam do naturalnych i chcialabym torche rozjasnic...jakas zmiana by sie przydala ;) dlatego wlasnie szukam sprawdzonego fryzjera ;)

ja np. miałam u nich robione albo czerwone pasemka na czarnych włosach, albo z czarnych zrobiły mi piękny brąz z jasnymi pasemkami, mają dobre ceny i ja w sumie chodzę do nich w ciemno bo wiem, że zawsze wyjdą zadowolona :) zaraz ci na maila wysyłam fotki

ja chodze do oasis na ceynowy, ale teraz zamierzam wypróbowac na żwirki i wigury Fryzjer U basi, moja teściowa była i bardzo sobie chwali ( tanio i ładnie)...na pewno nie polecam fryzjera w auchan ten federico cos tam... MASAKRA, baaardzo drogo, fryzjerka nieuprzejma, a przede wszystkim w ogóle nie mająca pojęcia o ścinaniu jak jej powiedziałam że grzywka jest krzywo ścieta to sie wielce obuerzyła że jak mi na tym tak zależy to może mi ją wyrównać..absurd..chciałam sobie poprawic humor i sie wyluzowac a wyszłam wkur..... na maxa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Merlin na Dębogórskiej 9 przy targowisku. Mają dobre ceny i profesjonalnie podchodzą do klienta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Monika na starowiejskiej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Halo, witam! czy ktoś tu jeszcze jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie dotyczące fryzjera? Będę w Hotelu Spa w niedługim czasie i chciałbym sobie zrobić jakaś fryzurkę:) (chodzi mi o podgolenie boków przy długich włosach zaznaczam). W hotelu polecono mi fryzjera w AuchanPort Rumia. czy ktoś ma jakieś aktualnie spostrzeżenia dotczące tego salonu? czy potrafią obcinać? Z góry dziękuję za odpowiedz!!
Pozdrawiam!

Polecam Pania Emile ,pracuje na ul. Kosynierów jest jedna z najlepszych fryzjerek,serdecznie polecam.Chodzę do pani Emili juz od kilku lat i wiem,ze ma najwięcej klientek a to o czymś świadczy,że jest bardzo dobra.

vizage na derdowskiego

nie nie nie

Podnoszę temat :) szukam fryzjerki, która w kwestii cięć ma wyczucie i fantazję jednocześnie ;)
znacie może Scarlett na Katowickiej?
a u Beaty na Pomorskiej?
kogo polecacie?

ja chodzę do Pani Asi "Nefretete". Świetna babeczka z wyczuciem.

Przyjmuje na ulicy Bukowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ten wątek powinien być w dziale MODA I URODA , a nie RiD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie rozumiem, czemu Admin przeniósł wątek Selgros z działu Rodzina i Dziecko do działu Moda i Uroda, a tego wątku - Dobry fryzjer - Rumia nie przeniósł ???!!! Przecież ten wątek również nie powinien się tu znależć !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?