fajni chlopacy

gdzie sa ci fajni chlopacy ktorych mija sie czasami na ulicy?
w dyskotekach same drechy , w szkole same sztywniaki . w takirm razie gdzie mozna poznac kogos fajnego , bo net raczej do tych rzeczy nie bardzo...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fajni chlopacy

Fajnych chlopców NIE MA. Skończyli się (nie wiem, kiedy), wyjechali, poumierali, przestali być fajni, zalożyli dresy albo ... Zostalo tylko mnóstwo fajnych dziewczyn. Z resztą ciągle ich przybywa! Jest tragicznie, seksmisja jakaś polska.

...dokładnie tak king kong! fajnych faetów nie ma i pora to sobie uswadomić, a jeżeli nawet wydaje nam sie że takowy istnieje ( ten jedyny brunet czy blondyn to to jest tylko kwestia czasu dopóki i ten jeden nie okaże się kretynem totalnym a okaże się i to na pewno) tylko czy takie uswiadomienie soie stanu rzeczy do czegoś prowadzi?

Pokladam nadzieję w inżynierii genetycznej!!! Oraz kontaktachi z mieszkańcami innych planet. Lub też może intensywnej i rychlej eksploracji rubieży tego świata, np. bylych republik radzieckich lub też wysp Oceanii. Tu rzuca się perly przed wieprze, że się tak wyrażę. Oj.

..... sa i tez fajni faceci. naprawde. znam kilku takich naprawde fajnych.
lecz co to znaczy fajny? ... ze ladny czy tez zbudowany niski,wysoki,szczuply.........
Dla kazdego z nas przeciez co innego jest fajne.
Najpierw trzeba kogos poznac by moc stwierdzic, ze ta osoba jest fajna.

Mam nadzieje, ze ja tez jestem fajny! - ale dla kogo?

Oskar

Fajni chłopcy? a jacy to? bo jak ich nie ma, to ja sie boje że zaraz zniknę...już znikam... :))

Chyba nie jestem fajny:(( bo jeszcze nie znikłem...a jednak zawsze się za fajnego uwarzałem, przynajmniej jeżeli chodzi o sposób bycia:))...i nie jestem dresem:D
Swoja droga to ja też bym chcial znaleść fajną dziewczynę...może, wy fajne, przestaniecie chodzić na jakieś nędzne diskoteki z dresami i pokażecie się światu:)... to może i ja was znajdę, bo naprawdę bym bardzo chciał....
pozdrawiam wszystkich serdecznie:)))))))

całkowicie się z tobą zgadzam king kong świętego mikołaja i idealnych mężczyzn nie ma SĄ TYLKO IDEALNE KOBIETY !!!!!!!

Droga Natali...wydaje mi się, że płeć piękna zbyt mało się rozgląda....a jeżeli się rozgląda....to chyba nie tam gdzie powinna...
Pozdrawiam i życzę sukcesów w Nowym 2003 roku !!!

ja jestem fajny gg 1863907 i zycze wszystkim udanego nowego roku a tu prezecik odemnie dla wszyskich :http://r6x.mcsx.org/tmp/happy2003.jpg

ja chyba też jestem fajny (albo "mało niefajny"), bo pomimo tylko 174 cm i 85 kg nie mam problemów z babeczkami - i to fajnymi
powinno się chyba kategoryzować na fajnych z wyglądu i fajnych z zachowania
pz

taa zgadzam sie całkowicie, to dokładnie tak samo jak z kobietami, hmm wi ęc dlaczego głównym kryterium pozostaje wciąż wygląd?

Niestety, ja fajny nie jestem! Czesto bywam nieuprzejmy, nie przywiazuje wagi do wygladu zewnetrznego, niezbyt dbam o higiene, czego konsekwencja jest nieprzyjemny buch z pyska! Jestem jednak szczery, prawdomowny i uczciwy, co powinnyscie wszytkie Panie docenic - przeciez czesto wlasnie o to Wam chodzi! ;-)))

Zigi napisał(a):

> Niestety, ja fajny nie jestem! Czesto bywam nieuprzejmy, nie
> przywiazuje wagi do wygladu zewnetrznego, niezbyt dbam o
> higiene, czego konsekwencja jest nieprzyjemny buch z pyska!
> Jestem jednak szczery, prawdomowny i uczciwy, co powinnyscie
> wszytkie Panie docenic - przeciez czesto wlasnie o to Wam
> chodzi! ;-)))
Kochana włożyłaś patyk w mrowisko. To prawda, że bak facetów "Fajnych" tj. takich do wszystkiego jak trzeba. Ostatnim byłem ja, ale to już przeszłość. Posiadła mnie ładna dziewczyna, która jest moją żoną. Ja potrafię być miły, łagodny, uprzejmy, zły. Potrafię mieć gesty i być złośliwym. Kocham na zabój i mogę szybko zninawidzieć. Jak w życiu od jednego do drugiego krótka jest droga. Bądźmy wszyscy tacy jak trzeba.
Pozdrawiam.

no właśnie...gdzie Ci fajni faceci...kurcze nie wiem gdzie oni łażą,
chciałabym w końcu poznać jakiegoś super gościa, oczywiście wygląd tez się liczy,ale tylko na pierwszy rzut oka,potem i tak wychodzi czy ktoś jest "fajnym chłopcem" czy nie, a więc gdzie Ci fajni są??

No to wiemy, że wy (kobiety) szukacie fajnych, wielu z nas uważa się za takich, więc najlepiej byście sprecyzowały co dla was znaczy "fajny facet"
Napiszcie jakich cech szukacie, a jakie są wam nie mile widziane...
Pozdrawiam gorąco:))

skromnie przyznaje ze jestem fajny, czasem nawet bardzo fajny :-)
i otwarty na nowe znajomosci :-)
pozdrawiam wszystkich tutaj - fajnych i mniej fajnych tez :-)

Ja jestem z*******y w kazdym calu - bez dwoch zdan !!!!! A wiecie dlaczego nie mozecie znalezc "fajnego faceta" (jaki to brzmi wogole i co to do cholery znaczy!!) - bo sa juz zajeci przez fajne dziewczyny !!!!!!!!!! A dla Was zostaly ochlapy - wybaczcie "wolni" panowie, ale musialem im wjechac na psyche :)

sensemilian napisał(a):

> Ja jestem z*******y w kazdym calu - bez dwoch zdan !!!!! A

> wiecie dlaczego nie mozecie znalezc "fajnego faceta" (jaki to

> brzmi wogole i co to do cholery znaczy!!) - bo sa juz zajeci

> przez fajne dziewczyny !!!!!!!!!! A dla Was zostaly ochlapy -

> wybaczcie "wolni" panowie, ale musialem im wjechac na psyche :)

Lubię ludzi z dozą samokrytyki:D

Zaje* w każdym calu? jesteś Bogiem? może kimś więcej?

Nie rozumiem tylko tego tekstu z wjechaniem im na psychikę, bo jak dla mnie to po prostu obraziłeś wszystkich którzy nie mają partnera.

Nie wiem czy to narcyzm, czy megalomania, ale proponuje leczenie!!!:D

ja znam fajnego chlopaka, ale on wogole nie chce miec dziewczyny, mowi ze kiedy indziej, ja zresztą też nie chce miec chlopaka, poniewaz uwazam ze nie mozna wtedy byc tak do konca wolnym.Na każdą z nas, przyjdzie kiedyś czas.Wierzycie w przeznaczenie, bo ja tak.Wierze że kiedyś spotkam tego jedynego , najfajniejszego dla mnie oczywiscie, bo istnieją różne definicje piękna.Jeśli Z KIMŚ CI NIE WYSZŁO, TO TYLKO DLATEGO ŻE BYŁO TO PRZEZNACZENIE, WIDOCZNIE NIE BYŁA CI PISANA TA OSOBA.

a ja po rozstaniu z moją kobietą jestem nikim

SZukam laski w wieku 12-14 OSTRO BĘDZIE

Gazoo napisał(a):

> SZukam laski w wieku 12-14 OSTRO BĘDZIE
=======================================

ty gazu!!

za to sie idzie do PIERDLA!!!!

Inne tematy z forum

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...

Swinger party lub podobne (29 odpowiedzi)

Gdzie w Trojmiescie bądź okolicach można się wybrać na jakieś kameralne swinger party ? Moze ktoś...

Dyskrecja (5 odpowiedzi)

Miła gotowa na wszystko ;*