fitness w wejherowie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
witam dziewczyny,
moje pytanie nie jest zwiazane bezposredni z tematyka slubna ale napewno mi pomozecie. Otoz od pazdziernika bede mieszkala w okolicach Wejherowa i mam problem, mianowice czy mogłybyscie polecic mi jakich dobry klub fitness w wejherowie lub najblizszej okolicy gdzies w promieniu 15km. Jak do tej pory znalazłam klub na 12-go Marca oraz Olimp w Wejherowie ale chodzi mi o opinie osób, które tam chodza na zajecie albo maja informacje od osób trzecich.
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fitness w wejherowie

ja chodzę do Olimpu. najbardziej lubie zajęcia u kasi 20/20/20. sa meczoce ale czlowiek sie po nich zawsze lepiej czuje, chociaz jak poszlam pierwszy raz to nastepnego dnia mialam mega zakwasy :) chodzilam tez na zajecia do krystiana zarowno na ten latino aerobic jak i na hi-lo. jesli chodzi o latino to dobre dla osob ktore bardzo lubia tanczyc bo krystian robi dosc trudne uklady- niektore babki sobie nie radzily, hi-lo to z kolei duuuuzo skakania. polecam pojsc na rozne zajecia i sprawdzic co bedzie Tobie najbardziej pasowac :)

dzieki za info,
a jak wyglada sala czy jest klima no i czy przychodzi duzo kobitek i jest tłok?

a ja slyszalam od kolezanek o rewelacyjnym klubie w redzie na puckiej, co prawda jeszcze nie sprawdzilam ale wybieram sie w najblizszym czasie :)

Jest całkiem nowy klub w samym centrum Wejherowa przy rynku, koło poczty w takiej odnowionej kamienicy. Wygląda zachecająco, ma solarium i saunę, ale jak dla mnie to miał trochę nie wejherowskie ceny.

Byłam kilka razy w Olimpie ale zajecia wiały nudą, wolne tempo, łatwe układy.

Na Brzozowej małe studio fitness prowadzi Ela, która kiedyś prowadziła zajecia w tym klubie na 12 marca. Jej zajęcia to przede wszystkim step, różne poziomy trudnosci. Zawsze mnóstwo ludzi, czasem aż za dużo, fajna atmosfera i bardzo przystępne ceny za zajecia. Ela jest bardzo energiczną osoba i zajecia tez tak prowadzi - chodziłam właśnie do niej i tu mi sie najbardziej podobało i z resztą mam najbliżej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Studio fitness Eli zostalo przeniesione na ulice Wałową w Wejherowie (ulica rownolegla) do deptaka wejherowskiego. W obiekcie tym znajduje sie takze szkola tanca, takze bez problemu mozna tam trafic.
Ela to zdecydowanie kobitka, ktora zyje tym co robi.
Z tego co sie orientuje, to posiada takze stepper, bierznie i jeszcze jakies bajery:)

a jak nazywa sie ten nowy klub w wejherowie na sobieskiego?

Zdecydowanie polecam Elę i jej fitness club dla kobiet Elsporto na Wałowej. Niesamowicie sympatyczna i charyzmatyczna osoba:) chodze do Niej od roku, jestem naprawdę zadowolona. Oprócz szerokiego wyboru zajęć fitness, step basic, power step, pilates, piłki, joga itp. posiada także mini siłownię: bieżnia, orbitrek i rower. Można się także u Niej zapisać na masaż od odchudzającego po relaksacyjny. Atmosfera, jaka panuje na Jej zajęciach sprawia, że z ochotą się tam wraca:)

Wszystko byłoby dobrze tylko jak dla mnie za duzo tych zajęc ze stepem, wolałabym zajęcia bardziej kształtujące całą sylwetkę. Planuje chodzic 3-4 razy w tygodniu a przy takiej intensywnosci to na stepie zacznie rozrastac sie "czwórka".
Na początek chyba skuszę sie na Olimp z tego co widze w ofercie maja sporo rodzajów zajec, mam nadzieje ze intensywnosc nie bedzie zbyt niska i atmosfera sympatyczna

Pozdrawiam:)

Sam step to tylko 20 minut zajęć, bo pozostałe 40 to ćwiczenia wzmacniające, rozciągające, kształtujące wszystkie partie mięśni. Najlepiej jak sama sprawdzisz, czy takie coś Ci odpowiada.
Pozdrawiam.

To rzeczywiscie zmienia postac rzeczy, myslalam, że cale 60min to zajecia sa na stepie. W przyszłym miesiacu napewno sie wybiore.
Dziękuje bardzo za informacje
Pozdrawiam:)

hehe.."czworka" nie zacznie sie rozrastac..:)..to nie takie proste, zeby zajeciami 2-3 lub nawet 4 razy w tygodniu jakikolwiek miesien zaczal sie..rozrastac:)..wiec bez strachu..wystarczy spojrzec na kobitki na zajeciach..:)..wiec bez zmartwien.najlepiej wybrac sie na zajecia i wypytac instruktora..zawsze chetnie poradzi...pozdrawiam.