Re: forumki
konto usunięte
(18 lat temu)
Ja też się martwię o to, co się dzieje na tym forum. Tyle tu agresji, nieuzasadnionej krytyki, wyzwisk.
Ostatnio nawet jedna forumka wydzierała się zupełnie nieprzystojnie na osobę, która tylko wyraziła radość z jej powrotu i nadzieję, że z jej zdrowiem już lepiej:
Re: troche mnie denerwuje...
Autor: konwaliowa 23-01-2007 12:51 wyślij odpowiedź
Powiem dosadnie - kawał suki z ciebie. A słoma ci z butów wyłazi, bo trzeba mieć albo nierówno pod sufitem albo być nieźle pieprzniętym, żeby każdy czyjś post punktować tekstami o konieczności leczenia, chorobie psychiatrycznej itp.
Poza tym ten wątek jest o czymś innym - do polemik i dowalania innym miałaś swoje, zapomniałaś?
Ponieważ nie mam ochoty na dyskusję z idiotką, kretynką, niedopchniętą dupą, kawałem dziwki i szmaty na dodatek chorej psychicznie - tak Agatho, o tobie mowa słowami, jakich używasz wobec innych na forum.
Miło, co? To zanim napiszesz kolejną obelgę, to pamiętaj, że wróci do ciebie z nawiązką prędzej czy później.
Koniec, to jest wątek na inny temat a nie na jakieś kłótnie i polemiki i głupcem okaże się Agatha i ja, jeśli któraś z nas nie wytrzyma i będzie musiała mieć ostatnie zdanie
Smutny ten świat. Taka nietolerancja, brak zrozumienia. Konwaliowa, wiem, że musiało Cię w życiu spotkać wiele złego, ale ja naprawdę mam dla Ciebie tylko współczucie. Wyluzuj, poczuj jak przyjaźnie są wszyscy do Ciebie nastawieni... Nie musisz wiecznie wszystkiego krytykować. A zwłaszcza swojego forum ulubionego.
0
0