gdzie sa hopki???

Gdzie są hopki w trójmieście,bo znam tylko kilka miejsc w sopocie... Bede wdzieczny za jakies info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: gdzie sa hopki???

Na lodowcu w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

podlaczam sie pod ten topic...gdzie sa jakies najblizsze hopy od zaspy? tylko nie jakies na maksa przesadzone bo zaczynam sie bawic w "skakanie" bo XC zaczyna juz sie nudzic:) narazie nie interesuja mnie 20metrowe loty;)

pytanie czy jestes bikerem czy dresiem szukajacym okazji do skrojenia kogos z roweru na hopkach :)Karlos napisał(a):

to ze mieszkam w dzielnicy drechulow nie oznacza ze nim jestem ;) wiec? gdzie mozna poskakac?

jak stykną ci hopy 150 cm to przyjedż do wejherowa za szpital. Tam jest wrecz zajefajnie jesli bedziesz chcial przyjechac napisz mi na maila kiedy i gdzie sie spotkamy sprowadze swoja paczkę tylko z góry wiedz że najstarszy z nas ma 17 lat ale nie jesteśmy tacy zli

ponizej 17 i juz w wejherowie za szpitalem rowery jumacie? ;)

ale czemu mieli bysmy sie nie spotkac? my przyjedziemy ekipa z gdanska-gdyni i nam pokarzecie hopy w wejcherowie? co Wy na to? girsza a Ty sie piszesz?:> przeciez on chce tylko pokazac hopki:> no i nie są starsi niż 17 lat:>

Inne tematy z forum

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...