gdzie zrobię dziecku testy alergiczne ?

Moja roczna córka ma podejrzenie skazy białkowej, wolałabym byc jednak tego pewna wiec chciałabym zrobic testy z krwi na białko, mleko, kazeinę. Może ktoś wie gdzie takie robią w Gdańsku ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie zrobię dziecku testy alergiczne ?

Nie wiem, gdzie zrobisz takie testy, ale jeżeli masz dziecko z alergią lub azs, to polecam Ci stronę www.szkola-atopii.pl.
Znajdziesz tam m.in. przepisy kulinarne i porady ekspertów

Jak będziesz miała skierowanie do alergologa od pediatry to możesz sie zarejestrować w przychodni alergologicznej przy szpitalu na zaspie. Takie testy z krwii zrobią na pierwszej wizycie. Niestety nic to nie da, bo u rocznych dzieci te testy są niewiarygodne. Mam ten sam problem. Sama nie wiem co robić, dziecko skórę ma coraz gorszą, żadna dieta nie pomaga.
Oczywiście na wizytę będziesz trochę czekała.

Rocznym dzieciom nie robi się takich testów bo nie będą wiarygodne. Moja córka ma dziś 4 lata i jej skóra jest masakrycznie wysuszona mimo, iż smarujemy ją 4 razy dziennie. Do dziś nie wiem co to jest i biegam od Annasza do Kajfasza :/ Każdy co innego mówi.
Póki co nie używam zwykłych proszków, kolorowej bielizny, odkurzam kiedy jej nie ma w domu, zmieniam pościel co 7 dni a piżamki codziennie. Firanki ma w pokoju ale tez piorę je co tydzień. Cięzko mi, że ona tak się męczy i wkurzam się, że nic nie pomaga :/

Inne tematy z forum

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Łuszczyca leczenie domowe olejkami konopnymi z CBD (20 odpowiedzi)

chciałbym się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami, może akurat komuś przydadzą się moje...