imprezy

Poza psami, które mogą się załatwiać gdzie chcą lub są wypuszczane samodzielnie, a właściciel ogranicza się do otworzenia furtki ludzie myślą, że na tej naszej wsi są sami i za co mieszkając w mieście dostaliby mandat to tutaj im ujdzie.
W związku z powyższym serdecznie pozdrawiam imprezowiczów z Sadowej, którzy do 2 nad ranem raczyli nasze uszy wyciem i głośną muzyką i proszę następnym razem o uwzględnienie sąsiadów a zwłaszcza ich dzieci.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: imprezy

Opier.lac tych co ich psy sr.ja pod płotem u kogos.
A co do imprezowiczów , trzeba podejśc i zwrócic uwagę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: imprezy

tylko skąd mam wiedzieć czyj pies nas.rał pod moim domem? przecież nie będę siedzieć i pilnować, a żaden z szanownych sąsiadów się nie przyzna; jedyne co mi przychodzi do głowy to monitoring założyć, czy macie jakieś inne pomysły??

co do imprez, to dokładnie, trzeba podejść do sąsiada i zwrócić uwagę, a nie na forum pisać, ale dajcie też żyć innym, jeśli impreza jest w sobotę i nie jest to co tydzień, to niech się ludzie pobawią trochę...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...