jaka telewizja

1). pytanko, do ludzi którzy już mieszkają czyli blok I i II jaka firma multimedialna podpisała umowę świadczącą usługi, jaki koszt ,jaka jest prędkość internetu, czy deweloper ustanawia odgórnie kto będzie świadczyć usługi.
2). na co zwracać uwagę przy odbiorze mieszkania, czy są jakieś usterki, również bym prosił o wyrażenie opinii na temat zamieszkiwania w końcu to już dwa miesiące.
dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaka telewizja

odnosnie tv, internetu to sam jestem ciekawy jak to bedzie wygladało. Co do odbioru to oprócz oczywistych rzeczy sprawdź połozenie zaworow od wody przy pralce, wc i kazdym kranie bo ja miałem niektóre pod tynkiem i musiałem szukac na zdjeciach gdzie sie znajduja, zwróc uwage na szyby u mnie byla porysowana, warto tez zobaczyc elewacje na balkonie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Widoki (5 odpowiedzi)

Osiedle Widoki powstanie na stoku morenowego wzgórza, w otulinie Trójmiejskiego Parku...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...