kiepska obsługa

16.11.2014r. godz.20:30-przykłąd jak funkcjonuje obsługa, nikogo na tafli,dochodzi do wypadku chłopaka zabierają na noszach, obsługa nie widzi jak szleją od paru minut, jeden z obsługi stoi na środku obcałowuje i ściska narzeczoną, drugi w kurtce obsługi jeździ z mikrofonem. Włącza go i bawiąc się wychodzą dziwne dźwięki. Żenada a to miejskie lodowisko. Mam wrażenie że to prywatna własność paru gówniarzy z obsługi. Tak jest od paru sezonów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: kiepska obsługa

panie dax szkoda że pan nie dopisał że kolega którego zniesli na noszach nie doznał kontuzji z powodu szaleństw obsługi tylko żebył pijany i pod wpływem narkotyków.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Może i tak, ale to nie zwalnia obsługi z profesjonalnego wykonywania pracy, za którą biorą kasę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

a obsługa jest właśnie po to żeby takich klientów nie wpuszczać na lód albo z lodu wyprosić,to ich praca.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Średni lód ale pobawić się można. Za to stanie w kolejce do kasy po bilety-masakra i żenada. 10 -15 min. Już drugi raz się naciąłem. Zastanawiam się czy w ogóle jeszcze tam pójdę.Uprzedzę tez znajomych ażeby jeżeli już wybiorą się na lodowisko , przychodzili co najmniej z pół godzinnym wyprzedzeniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: kiepska obsługa?

Przecież babeczki w kasie tłumaczyły, że to awaria systemu. Byłem ostatnio i już wszystko cacy!
Ludzie Wy to chyba chcecie, żeby to nie było miejsce zabawy tylko obóz jakiś... Moim zdaniem to miejsce ma bardzo fajny klimat ze względu na luźną obsługę. Mimo iż nie jeżdżę super to miło mi popatrzeć na śmigających panów z obsługi. Wchodzisz na lód na własną odpowiedzialność, masz być trzeźwy, uważać na siebie i na otoczenie! Typowe- coś Ci się stało - wina obsługi... CEBULAKI!
Szkoda, że na forum wypowiadają się tylko malkontenci...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie, wypowiadają się ci, którzy już mają dosyć tego luzactwa, olewactwa, bylejakości, nie szanowania innych - jednym słowem normalni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

@Janka- Cytując klasyka "przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pi*da mieście" więc ja zgadzam się z xyz, a Tobie współczuję strasznego sztywniactwa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

O ile wiem, awaria ta trwa/ła od początku otwarcia "balona". Jeżeli coś dzieje się niedobrego z systemem , to trzeba rozwiązać to tak, ażeby każdy z nas był zadowolony a przede wszystkim klient (Nasz Pan) Każdy przychodzi na lodowisku w innym celu. Jedni chcą pojeździć na łyżwach , inni uczyć się jazdy a jeszcze inni popatrzeć na śmigających panów z obsługi. Z dwoma pierwszymi się zgadzam ale żeby przychodzić po to, aby oglądać śmigających po lodowisku panów z obsługi...?! Te wyzwiska na forum są chyba nie na miejscu. Każdy ma prawo do wypowiedzi negatywnych jak i pozytywnych. Każdy z nas za coś płaci. Jedni za fajną obsługę, inni za lodowisko jeszcze inni za wszystko razem wzięte.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2