klub malucha zaspa mlyniec

Temat dostępny też na forum: Kobieta
hej
czy ktos sie orientuje jak jest w klubie malucha w mlyncu na pilotow?
czy jest tam opieka na godziny i jaka cena? ogolnie jaka atmosfera.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: klub malucha zaspa mlyniec

podbijam

ten? http://klubwesolegosmyka.pl/oferta/
http://klubwesolegosmyka.pl/cennik/

pieknie dziekuję ;) a jakieś wrażenia ???

Znajoma mama prowadzala tam swoją córcię na parę godz. dziennie. W sumie była zadowolona. Panie zajmują się dzieckiem tak, że pilnuja by mu się nic nie stało, ono bawi sie zabawkami.
My chodzimy do klubu osiedlowego Maciuś i jestem Bardzo zadowolona. Cena jest o ponad połowę niższa a Panie aktywnie zajmują się dziećmi i wiem, że Wiktoś jest w dobrych rękach. Są spektakle z jakichś okazji, mają wlasne teczki twórcze:) Wejdź na strone i zobacz. To wprawdzie Przymorze ale uwazam, że warto (my mieszkamy na Startowej).

Fajna sprawa, chętnie bym poznała więcej opinii zarówno na temat jednego jak i drugiego :)

Inka - właśnie zastanawiam się czy nie dać tam Młodego tak na 2 razy w tygodniu :P do Maciusia :]
Od kiedy tam chodzicie? Czy po wakacjach zmieniła się cena za godzinę? Czy Pani Krysia P. (mama Asi P.) też tam pracuje(bo na stronie Jej nie widzę, a to koleżanka mojej Mamy i z rozmowy pół roku temu wynikało, że pracuje)?

Agusia. My chodzimy od polowy kwietnia, minus przerwa wakacyjna. Pani Krysia jest. Wiktor teraz chorowal więc nie byl przez dwatyg. ale yslę, że nic sie nie zmieniło. Początkowo tez chciałam na dwa dni ale małemu bardzo sie podoba i chodzi w pelnym wymiarze tj. 4 razy w tyg. po 4 godz. stawka jest ta sama 3, 75 za godz.

Inne tematy z forum

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...