koncert "Przetańczyć całą noc"

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Polecam miłośnikom musicali koncert "Przetańczyć całą noc"w najbliższą sobotę. Szczegóły pod "teatr otwarty gdańsk"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: koncert

Rewelacja :) dzieki za info

Rzeczywiście rewelacja, byłam na tym koncercie w sierpniu w Sopocie w ramach Kalejdoskopu Form Muzycznych i w większej grupie idziemy jutro ponownie. Warto!

ja na pewno też będę...

ja też bardzo, bardzo dziękuję....

bardzo dziękuję za tak przekonującą rekomendację koncertu....

I jak? Podobało się? Mnie podobnie jak poprzednio - bardzo!

owszem, bardzo się podobało, byłem autentycznie zachwycony...wykonawstwo bez zarzutów...trochę przeszkadzało mi nagłośnienie, które było zbyt nachalne, troszkę zakłóciło urodę głosów...ale poziom bardzo, bardzo wysoki... gratuluję wykonawcom, a w szczególności Jubilatowi...ogromne doświadczenie, naturalność i prawda sceniczna...piękna barwa głosu i znakomity warsztat wokalny...

Jubilat zapowiedział jeszcze powtórkę tego koncertu, trzeba śledzić stronę Teatru Otwartego - cieszę się, że się podobało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...