kupię karuzelę

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Kupię karuzelę, najlepiej na baterie i taką, która kręci się dłużej niz 2 min. Może być bez wiszących pluszaków, ale za to w atrakcyjnej cenie. Chodzi mi o mechanizm obrotowy, bo chcę zawiesić zwierzaki z karuzeli rainforest, która została nieopatrznie zepsuta :P

Za 100zł mogę kupić kolejną używaną rainforest, więc interesują mnie niższe ceny ;-)

Oferty: kociastopa@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię karuzelę

Ja mam do sprzedania karuzelkę.Projektor wyświetla na suficie i ścianach wirujące znaczki a światełka zapalają sie i gasną.
Można wybierać spośród 4 melodyjek i 4 tradycyjnych kołysanek (każda melodyjka gra okolo 10 minut).
Posiada dwa tryby zabawy: wygrywanie melodii, lub wyświetlanie obrazów.
Cena jest dużo niższa,gdyż karuzelka jest bez oryginalnych zabaweczek:) Ma 2 pieski i kotka,które również świetnie się sprawdzają.:-) Można zmieniać zabaweczki;-)
Mój synek był bardzo zadowolony! Mógł sobie ją sam włączać a gwiazdki na suficie-w nocy działały uspokajająco.
Stn karuzelk-bardzo dobry plus!!
Polecam !!!

Firmy fisher price

Hop!
Czy jeszcze jakieś karuzelki do 50zł szukają nowego właściciela?

podbijam,

Wykluczam misie fisher price, bo się baaaaardzo wolno kręcą - chyba, że jakies uszkodzone oglądałam.

Karuzelki z Przymorza i okolic mile widziane... ale dalej też podjadę;-)

kociastopa@gmail.com

hop hop

nadal kupię

ok 50zł ale

na fajną tiny love lub fisher price do 100zł poswięcę

http://allegro.pl/item1185019728_karuzela_plusz_misie_baldachim_pozytywka_canpol.html
ja mam taka stan idealny:)
cena 30pln

Dzień dobry, poszukuje aby odkupić pluszaki z karuzeli rainforest. Dokładnie chodzi mi o żabkę, która nam zginęła, a w tej chwili oczekujemy drugiego dziecka. Być może posiada Pani jeszcze te pluszaki? Z góry dziękuję za pomoc.