kupię mieszkanie 4-5 pokojowe

Kupie mieszkanie 4- 5 pokojowe w budynku z windą, lub w budynku bez windy, ale do wysokości 3 piętra.
Na dobrze skomunikowanym osiedlu.
Szukam czegoś sensownego juz bardzo długiego czasum :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kupię mieszkanie 4-5 pokojowe

wydaje sie, ze szukasz kwiatu paproci;)
takich mieszkan w budynku z winda lub bez jest na peczki, tak nowych jak i na rynku wtornym. twoje oczekiwanie "dobrego skomunikowania osiedla" raczej nie dotyczy szerokich ulic na osiedlu ale droznych polaczen z centrum. nie ma takiej lokalizacji, ale mozesz rozwazyc zakup mieszkania w centrum np. na lastadii (4 pokoje, to ok. 75m2 po 10tys, daje wynik ok.750tys). niestety tez bedziesz stac w korkach.

Jeżeli nadal szukasz mieszkania 4pokojowego (prawie 90 metrów) to czekam na kontakt aby zapoznać Cię z nową ofertą:) mój email : moibc@wp.pl

Od marca 2009 będziemy sprzedawać 4-pokojowe mieszkanie (2-poziomowe, trzecie piętro bez windy) w Gdyni-Dąbrowie. Dzielnica bardzo dobrze skomunikowana - trolejbusy i autobusy do Gdyni, Sopotu i Gdańska-Oliwy. Chyba też jest autobus do Rumii, ale nigdy z niego nie korzystałam ;)

Dagmara - podeslij mi cos o tym mieszkaniu na maila: caroca1@wp.pl

Byłabym zainteresowana poprosze o szczegóły
Czekam na wiadomość

zobacz nowe mieszkania http://hossa.gda.pl/index.php?ids=22&psz_miasto=&psz_rodzaj=2&psz_osiedle=&psz_pokoj=4&psz_pietro=&psz_cena=&psz.x=30&psz.y=9

http://www.nowyhoryzont.info/index.php?option=com_mysearch&Itemid=33

Dagmara czy to mieszkanie jest może na osiedlu Leśny Zakątek?

Nie. To jest Dąbrowa Centrum, koło szkoły i kościoła.

byle nie od włodarzewskiej nie ryzykuj moj tel 603-194-851 wiecej odpowiem na tel czy warto warto 20 groszy stracić niżli 400 tyś przekaż to dalej prosze trzeba walczyć z nieuczciwością

może ktoś jest zainteresowany mieszkaniem 3 lub 4 pokojowym od developera na Morenie w dobrej cenie, szczegóły na maila ,pedros30@o2.pl

Mam na sprzedaż mieszkanie na Skwerze Kościuszki w kamienicy z 1935r. rok temu po remoncie kamienica, mieszkanie po generalnym remoncie, panele, glazura i terakota, ściany i sufity wymalowane. mieszkanie na 3 piętrze, winda w kamienicy. powierzchnia 112,5 metra, 3 pokoje, kuchnie, wc, łazienka, przedpokój, duży balkon i piwnica. tel kontaktowy 511-707-215

GDynia Wielki Kack Jest wolne na I pietrze 98m.kw w przyzwoitej nowoczesnej kamienicy : Perła Marii" Rezygnuję, bo nie dostałem kredytu:
www.rezydentapartamenty.pl lokal nr. 3 ( już jest jako "sprzedany",ale nie dostałem kredytu...
Duży taras 24m.kw, 4pokoje, ogródek, hala garażowa, winda.
CEna 730.000 za całość o podwyższonym standardzie deweloperskim.Gotowe do odbioru.

Inne tematy z forum

Maść przed wykonywaniem tatuażu poszukuje (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś w Gdańsku dostanę teraz stacjonarnie Maść przed wykonywaniem tatuażu? Ważne aby w...

kupno 100-letniego domu do remontu (6 odpowiedzi)

Zastanawiam sie, czy nie kupic starego domu do remontu. Lokalizacja : Orlowo, Sopot, Oliwa, moze...

jakie drzwi (5 odpowiedzi)

Robię minimalistyczny pokój do pracy i grania, czyli biurko, monitor, praktycznie zero zbędnych...