locales silownia w pogorzu

Temat dostępny też na forum: Sport
WItam, czy ktos moze orientuje sie w cenniku silowni locales ktora znajduje sie w pogorzu, przy drodze na kosakowo? Slyszalem, ze tam jest mega drogo, ale nikt nie potrafi okreslic...a jak do nich napiszesz to jakby chcieli sie Tobie przyjzec, bo bez przyjscia do nich nie masz co liczyc na cennik przez telefon cyz maila...widac, ze pewnie wybieraja niezle :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: locales silownia w pogorzu

miesięczny karnet "na wszystko" przekracza nawet 1000 zł, także nie dziwie się, że nie chcą się chwalić :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

osobiście tam uczęszczam, karnet kosztuje 450 zł a w cenie są jeszcze dodatkowe zajęcia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam Serdecznie.
Jako pracownik klubu niestety nie zgodzę się z tobą. Cena karnetu miesięcznego (najdroższego) nie przekracza 500zł.

Pozdrawiamy i zapraszamy:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

miesięczny karnet kosztuje 250 zł m-c jestem marynarzem i chyba z układami że tak tanio płace, Poza tym fajne warunki ,czysto i miło,znam dużo takich obiektów ten napewno najnowocześniejszy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie jest źłe, polecam wszystkim, klub jest spoko, atmosfera ekstra, trenuje sie komfortowo, do tego na najlepszym sprzęcie, do dyspozycji masz oprócz siłowni, sauny, i wszelkiego rodzaju fitness i inne, gorąco polecam, a jeśłi chodzi o kasę cena jest dobrana optymalnie, najlepiej wpadnij i się przekonaj, ja tak zrobiłem poszedłem, pogadałem, zwiedziłem, 2 tygodnie sie zastanawiałem, a jak już się zapisałem to nie żałuje ani jednej wydanej tam złotówki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

z tego co mi kolega mówił to karnet kosztuje 450 zł / m-c
w tym sauna siłownia bez ograniczeń nie wiem natomiast jak jest z dodatkowymi zajęciami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam Serdecznie.
Odpowiadając na pytania karnet miesięczny nie kosztuje tyle ile napisane, jest tańszy.
Jeżeli chodzi o zajęcia to wszystkie zajęcia zgodne z grafikiem są w cenie, a jest ich dosyć duży wybór.
Na siłowni każdy klient ma zapewnioną pomoc instruktorską ( w cenie) oraz rozpiskę treningu indywidualnego (również w cenie).
Posiadamy cztery rodzaje saun (parowa, sucha, bio, ir - także w cenie karnetu).
Serdecznie zapraszamy w celu obejrzenia naszego Klubu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

JAK NIE TYLE CO JEST NAPISANE TO ILE KOSZTUJE KARNET? CHYBA NIE JEST TO TAJEMNICA??? BO TROSZECZKE ODSTRASZA TO POTENCJALNYCH KLIENTÓW SKORO NIE CHCA PANSTWO UDZIELIĆ INFORMACJI NA TEMAT CEN TYLKO TRZEBA PRZYJECHAC OSOBISCIE
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak nie kosztuje 450 jak mi tyle proponowaliście??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cos za duzo kombinuja w tej silowni, lepiej tam sie nie pakowac. A moze patrza jakim samochodem przyjedziesz na parking i wtedy wyciahgaja odpowiedni cennik?
Cennik dla Audi, BMW, MErca: A
dla Fiata, Skody, Forda: B
dla Lexusa, Bentleya: C
pozostali: D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

a autobus? hmmm wracajac do tematu , uważam że klub jest nieporzadku skoro cena jest tajemnicą
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Teraz mają spaśćdo 250 zł, bo nie mają ludzi, odradzam tam pracować bo to oszuści i złodzieje. Spóźniają sięz wypłatami minimum miesiąc i dalej nie odzyskałem swoich pieniędzy. Nie jestem jedynym przypadkiem. To tak ku przestrodze.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Transport, przeprowadzki (44 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html