materiały budowlane

Zaczynam budowę domu i szukam dobrej hurtowni z materiałami budowlanymi, dobrej i taniej -) Gdańsk, Pruszcz Gdański i okolice. Może ktoś z Was może mi podpowiedzieć. Zaznaczam że wszystko chce kupić w jednej hurtowni. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: materiały budowlane

Spróbuj w CHEMII tam mają w miarę przystępne ceny i czasami promocje, a przy dużych zakupach myślę, ze można dostać dobry rabat. Ja czasami tam kupowałam materiały, sprawdzając inne miejsca, ale niestety tam ceny były wyższe. Chyba trzeba dzwonić i pytać, bo w sumie ceny zmieniają się z dnia na dzień.

dzięki serdeczne, przyznam , że tam jeszcze się nie orientowałam.

Witam, również planuję budowę domu w najbliższych miesiącach i rozglądam się za materiałami budowlanymi. trochę podzwoniłam, zrobiłam rozeznanie. raczej będę korzystać z hurtowni z okolic Gdańska ( bo w samym Gdańsku straszna drożyzna) Patoka w Lublewie, Bladowscy w Pępowie, Polbet w Małkowie lub Bat Pruszcz Gdański lub Kokoszki. Pozdrawiam :)

Dziewczyny ja polecam Hurtownię BLADOWSKI w Baninie - sami tam kupiliśmy większość materiałów, naprawdę mieli ceny konkurencyjne w porównaniu do innych firm z mojej okolicy, pozatym można się jako stały klient dogadać min. na płatność przelewem czy na rabat na kolejne zakupy, bardzo miła obsługa :)

a czy słyszał ktoś z Was , coś na temat hurtowni w Niestępowie, bo tam mi polecono, że podobno najtaniej.

Inne tematy z forum

fajne płytki (4 odpowiedzi)

Elastyczne okładziny wyglądały obiecująco, dopóki nie pojawiły się dzieci i pies. Wystarczyło...

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

jakie drzwi (5 odpowiedzi)

Robię minimalistyczny pokój do pracy i grania, czyli biurko, monitor, praktycznie zero zbędnych...