Nie wiem czy faktycznie jest to najtańsza oferta na rynku w Trójmieście, ponieważ nie porównywałam konkurencji, jednak nie polecam tej firmy innym kupującym. Dlaczego? Ponieważ złożyłam zamówienie we wrześniu tego roku, a jest grudzień i usługa nadal nie jest dobrze wykonana. Co prawda rolety wiszą u mnie w domu, ale co z tego, jeśli nie mogę ich używać? Konkretnie chodzi o rolety do okien na poddaszu, tzw. sprężynowe. Pomijając fakt że Pan który je montował nie bardzo wiedział jak się to robi, ponieważ trwało to cztery razy dłużej niż przy roletach zwykłych, to i tak rolety nie można ściągnąć na dół, a przecież po to ona w końcu została zamontowana... Najbardziej zirytował mnie fakt, że mimo moich próśb o przybycie do mnie i wyregulowanie rolet nikt się nie pojawil. Dzwoniłam nie tylko do osoby która rolety montowała, ale także do oddziału firmy! I tak sobie czekam i zastanawiam się czy po prostu nie wyrzuciłam pieniędzy w bloto...W każdym razie nie polecam firmy, a jej właścicielom radzę wysłać pracowników na szkolenie.