nnt. Dietetyk w Rumi

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, wiem, że nie na temat ale mam prośbę- poszukuję dobrego, sprawdzonego dietetyka najlepiej w okolicy Rumi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. Dietetyk w Rumi

hop!!

też bym musiała ;)

ktoś w ogóle korzystał z porad dietetyka? jak to wygląda? jaki jest koszt? i czy to faktycznie działa?

ja moge polecić p. Agatę z jemzdrowo.pl. Ale ona przyjmuje w sopocie i nie wiem jak z terminami. Mi powiedziała,że termin najszybszy w marcu,ale jak powiedziałam,ze to za późno bo ślub w maju to mnie wcisnęła na luty. Ja nie mam z nią jeszce osobiście doświadczeń,ale mój kolega dużo schudł,więc chyba jest dobra. poza tym te pozajmowane terminy też dużo mówią ;-)

koszt jest 400 zł za 4 tyg pracy z Tobą.

a ja polecam pania Monke Werre ma nowy gabinet w gdyni na warszawskiej 61/1 koszt wizyty to 50zl więc 4 wizyty w miesiacu to 200zl

Zapraszamy do oddziału poradni Mój Dietetyk w Rumi - http://www.mojdietetyk.pl/gabinet/rumia.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...